Brief coaching képzés

Demo coaching Harry és Jocelyne Kormannal

Betekintés egy SF stáb munkájába Harry és Jocelyne Korman, több mint harminc éve dolgoznak a pszichiátria, az addiktológia, valamint  a felnőtt-, a gyermek- és az ifjúsági ellátás területén, de évtizedek óta tartanak együtt megoldásközpontú terápiás és coaching üléseket is. Módszerük, a megoldásfókuszú rövidterápia a súlyos és bonyolult problémákra kínál egyszerű, bárki számára könnyen érthető, gyorsan megtanulható lehetőséget. A demo coaching keretében a résztvevők most ennek a munkának lehetnek szem- és fültanúi, illetve bekapcsolódhatnak a munkába, reflektálhatnak, kérdezhetnek vagy akár megfigyelhetnek.       
Részvételi díj: 8500 Ft
 
8500 Ft.
részletek

Brief coaching betekintő (online)

Ízelítő gyakorlati tapasztalat a módszerből
Két órás workshop, amelyen a résztvevők saját gyakorlatukban tapasztalhatják, milyen hasznos változásokat hoz beszélgetéseikbe, ha a megoldásfókuszú brief coaching szemléletével, eszközeivel, coaching kérdéseivel és lehetőségekre figyelő fülével dolgoznak. A brief coaching betekintő után a résztvevők már aznaptól elkezdhetik használni a megoldásfókuszú beszélgetés eszközeit, s képesek lesznek megfigyelni ennek hatásait. A képzés díja: 1000 Ft
1000 Ft.
részletek

Brief coaching betekintő (online) – ősz

Ízelítő gyakorlati tapasztalat a módszerből
Két órás workshop, amelyen a résztvevők saját gyakorlatukban tapasztalhatják, milyen hasznos változásokat hoz beszélgetéseikbe, ha a megoldásfókuszú brief coaching szemléletével, eszközeivel, coaching kérdéseivel és lehetőségekre figyelő fülével dolgoznak. A brief coaching betekintő után a résztvevők már aznaptól elkezdhetik használni a megoldásfókuszú beszélgetés eszközeit, s képesek lesznek megfigyelni ennek hatásait. A képzés díja: 1000 Ft
1000 Ft.
részletek

Brief Coaching Röviden – ősz

2 napos alapozó képzés nem csak kezdőknek
A "Brief coaching röviden" (BCR) képzésünk egyben a teljes coach képzésünk első két napja is, a megoldásfókuszú coaching kérdéseit, eszközeit és alapfeltevéseit tartalmazza. A coach képzés teljesen sajátélményű és gyakorlati - vagyis a csinálásra és az abból való tanulásra épít. A résztvevők változatos, interaktív helyzetekben próbálhatják ki magukat a coach, az ügyfél és a külső szemlélő szerepében is. Coaching munkájukról felvételt is készítenek, mely gazdag reflexiós terepet teremt, hogy egy-egy gyakorló coach a saját műkődéséből tanuljon. Emellett demo coaching, cikkek, módszerleírások, esettanulmányok és számos gyakorlat támogatja ezt az intenzív két napos tanulást. A "Brief coaching röviden" képzés elvégzése után a résztvevőknek pontos elképzelése és megértése keletkezik a brief coach munkájáról, gyakorlati felfedezései pedig már másnap beépülhetnek a beszélgetéseikbe, gondolkodásmódjukba - a munkahelyen és akár otthon is... Az árakat és a kedvezményeket a lap alján, a részletes képzéstájékoztatóban találod.  
180000 Ft.
részletek

Brief Coaching I. – ősz

9 napos képzés hasznos beszélgetésvezetésről
A "Brief coaching I." (BCI) képzésünk a teljes coach képzési programunk (ACTP) első választható modulja, a megoldásfókuszú szemlélet, illetve a brief coach legfontosabb eszközeit, alapfeltevéseit, gyakorlatait foglalja magába. A 9 napos coach képzés sajátélményű és gyakorlati - a csinálásra és az abból való tanulásra épít. A résztvevők változatos, interaktív helyzetekben próbálják ki magukat a coach, az ügyfél és a megfigyelő szerepében. Coaching munkájukról felvételt is készítenek, mely gazdag reflexiós terepet teremt, hogy egy-egy gyakorló coach a saját műkődéséből tudjon tanulni. Demo coaching, cikkek, módszerleírások, esettanulmányok és számos gyakorlat támogatja ezt az intenzív 9 napos tanulást. A "Brief coaching I." képzés elvégzése után a résztvevők növekvő rutinnal ülnek a coach székébe, képesek a beavatkozásaik precíz reflektálására, és saját munkájukból való további tanulás támogatására, valamint gyakran tapasztaljuk, hogy szívesen hívják már "coachnak" magukat. Az árakat és a kedvezményeket a lap alján, a részletes képzéstájékoztatóban találod.  
810000 Ft.
részletek

Brief Coaching II.

7 napos képzés beszélgetésprofiknak
A "Brief coaching II." (BCII) képzésünk a teljes képzési rendszerünk (ACTP) második modulja, a gyakorló coachok és beszélgetésprofik készségeinek és eszközeinek tovább fejlesztését támogatja. A 7 napos coach képzés nagy mértékben testre szabható: a résztvevők egyaránt választhatnak az általunk szervezett, nemzetközileg ismert és elismert kollégák angol nyelvű képzései, és a csapatunk trénerei által tartott alkalmak közül. A résztvevők behatóan tapasztalatot szereznek az ICF coach kompetenciáiról, miközben ezek mentén is reflektálnak saját maguk és társaik munkájára. A coachingjaikról készül felvételek alapján a finom különbségek hatásait vizsgálva a coach beavatkozásainak végtelen lehetőségeit kutatják. A "Brief coaching II." elvégzése után a résztvevők a tudatos választási lehetőségeik szélesedését, a reflektált munkájukkal való nagyobb békét, a közös folyamatvezetés könnyed megteremtését és az ICF kompetenciák beható ismeretét és értését ünneplik. Az árakat és a kedvezményeket a lap alján, a részletes képzéstájékoztatóban találod.  
630000 Ft.
részletek

Brief coaching képzés III.

2 napos képzés nemzetközi akkreditációhoz (ICF - ACTP)
A "Brief coaching III." (BCIII) képzésünk a teljes coach képzési rendszerünk (ACTP) harmadik és egyben záró modulja, kifejezetten nemzetközi akkreditáció megszerzésében (ICF - ACC vagy PCC szint) támogatja a résztvevőket. A 2 napos képzés két különálló napból áll: az első napon egy ICF Assessor a résztvevők hozott coaching felvétele vagy helyben megtartott coaching ülése alapján, részletes értékeléssel meghatározza az egyes résztvevők által mutatott kompetenciák szintjét. A másik nap pedig a coaching beszélgetések két vizsgáztató társaságában zajlanak, akiktől minden résztvevő részletes visszajelzést és minősítést kap - először csak szóban, aztán írásban is, hogy a hivatalos minősítés során is fel tudják majd használni. A "Brief coaching III." képzés gyakran katartikus tanulási élményt jelent a résztvevőknek, ahol coach mesterek reflexiói és jó kérdései révén, fontos elemeket, erősségeket, kompetenciákat fedezhetnek fel a munkájukban, támogatva ezzel saját munkájuk csiszolását és tanulásuk folytatását. A képzés és sikeres vizsga után a résztvevő nemzetközi minősítést szerezhet. Az árakat és a kedvezményeket a lap alján, a részletes képzéstájékoztatóban találod.  
260000 Ft.
részletek

Minden coaching egyedi – teljes képzés

Hogyan kooperál egy coach két különböző ügyféllel?
Ha minden coaching egyedi és megismételhetetlen, mi teszi ezt a különbséget? Mit láthatunk, ha egy coach két beszélgetését figyeljük meg egymás után? Mit lehet egy ilyen összevetésből tanulni? Ellesni valamit a coachtól, saját válaszokat találni a feltett kérdések segítségével, töltekezni a felszabaduló energiából vagy csak értékes megfigyeléseket tenni hasznos beszélgetésekről? Az árakat és a kedvezményeket a lap alján, a részletes képzéstájékoztatóban találod.
180000 Ft.
részletek

A tudatos coach – Lelassított felvételből tanulni

Először a Solutionsurfersnél: bevezetés a mikroanalízis használatába! Tanulj saját magadtól; nagy felfedezések apró részletekről a tudatosság nagyfokú növeléséért. A félnapos online workshop egyben előkészítő, felkészítő alkalom Harry és Jocelyne Korman 2 napos haladó coach képzéséhez, mely május 26-27-én tartunk Budapesten. Az árakat és a kedvezményeket a lap alján, a részletes képzéstájékoztatóban találod.  
49000 Ft.
részletek

Less is more (more or less)*

Workshop Harry és Jocelyne Kormannal Budapesten A megoldásfókuszú rövidterápia és coaching néhány egyszerű ötletre épült. Alkalmazói büszkék erre a minimalista megközelítésre, amit kortól, kulturális háttértől vagy akár tanulmányi szinttől függetlenül könnyű megtanulni és használni. A kevesebb több! Harry és Jocelyne arra alapoznak, hogy az alapvető kíváncsiság - ami már tradicionálisan megjelenik megközelítésünkben - mindig kéznél van, ha konzisztens és adaptív módon szeretnénk alkalmazni a megoldásfókuszt. Mi működnek abban a bizonyos beszélgetésben, azzal a bizonyos klienssel? A workshop by Harry and Jocelyne Korman in Budapest Solution focused brief therapy and coaching is built on a few simple ideas. Practitioners are proud of their minimalistic approach, easy to learn and use regardless of age, cultural background or levels of education. Less is more. However, the deliberate curiosity - somewhat traditional in our approach - comes handy if we want to apply solution focused in a consistent and adaptive manner. What things work in that particular conversation with that particular client? 
180000 Ft.
részletek

Két workshop együtt: Előkészítő Katival és Áronnal és Less is more workshop Harry and Jocelyne Kormannal

Most először szerezhetsz tapasztalatot a Solutionsurfersnél a mikroanalízis használatával, Harry és Jocelyne Korman 2 napos megoldásfókuszú coach képzésének előkészítő alkalmán.  A tudatos coach félnapos online workshop keretében Hankovszky Katival és Levendel Áronnal használhatod a beszélgetések mikroanalízisét, és ha szeretnéd, folytathatod a gyakrolást Harry és Jocelyne Korman 2 napos haladó coach képzésén. Az árakat és a kedvezményeket a lap alján, a részletes képzéstájékoztatóban találod.
195000 Ft.
részletek

Teljes Brief Coaching Képzés (ACTP)

Nemzetközileg akkreditált coachképzési program
(Accredited Coach Training Program - ACTP) A megoldásfókuszú beszélgetések során abban támogatjuk ügyfeleinket, hogy (újra) felfedezzék és megcsodálják erőforrásaikat, lehetőségeiket és hasznos viselkedéseiket - talán azt is észrevéve, hogy már sokkal-sokkal közelebb vannak saját vágyott jövőjükhöz, mint azt a folyamat elején gondolták volna Az árakat és a kedvezményeket a lap alján, a részletes képzéstájékoztatóban találod.
1700000 Ft.
részletek