Brief coaching képzés

Brief Coaching Röviden

2 napos alapozó képzés nem csak kezdőknek
A "Brief coaching röviden" (BCR) képzésünk egyben a teljes coach képzésünk első két napja is, a megoldásfókuszú coaching kérdéseit, eszközeit és alapfeltevéseit tartalmazza. A coach képzés teljesen sajátélményű és gyakorlati - vagyis a csinálásra és az abból való tanulásra épít. A résztvevők változatos, interaktív helyzetekben próbálhatják ki magukat a coach, az ügyfél és a külső szemlélő szerepében is. Coaching munkájukról felvételt is készítenek, mely gazdag reflexiós terepet teremt, hogy egy-egy gyakorló coach a saját műkődéséből tanuljon. Emelett demo coaching, cikkek, módszerleírások, esettanulmányok és számos gyakorlat támogatja ezt az intenzív két napos tanulást. A "Brief coaching röviden" képzés elvégzése után a résztvevőknek pontos elképzelése és megértése keletkezik a brief coach munkájáról, gyakorlati felfedezései pedig már másnap beépülhetnek a beszélgetéseikbe, gondolkodásmódjukba - a munkahelyen és akár otthon is...
180000 Ft.
részletek

Brief Coaching (I.)

9 napos képzés hasznos beszélgetésvezetésről
A "Brief coaching I." (BCI) képzésünk a teljes coach képzési programunk (ACTP) első választható modulja, a megoldásfókuszú szemlélet, illetve a brief coach legfontosabb eszközeit, alapfeltevéseit, gyakorlatait foglalja magába. A 9 napos coach képzés sajátélményű és gyakorlati - a csinálásra és az abból való tanulásra épít. A résztvevők változatos, interaktív helyzetekben próbálják ki magukat a coach, az ügyfél és a megfigyelő szerepében. Coaching munkájukról felvételt is készítenek, mely gazdag reflexiós terepet teremt, hogy egy-egy gyakorló coach a saját műkődéséből tudjon tanulni. Demo coaching, cikkek, módszerleírások, esettanulmányok és számos gyakorlat támogatja ezt az intenzív 9 napos tanulást. A "Brief coaching I." képzés elvégzése után a résztvevők növekvő rutinnal ülnek a coach székébe, képesek a beavatkozásaik precíz reflektálására, és saját munkájukból való további tanulás támogatására, valamint gyakran tapasztaljuk, hogy szívesen hívják már "coachnak" magukat.
810000 Ft.
részletek

Brief Coaching II.

7 napos képzés beszélgetésprofiknak
A "Brief coaching II." (BCII) képzésünk a teljes képzési rendszerünk (ACTP) második modulja, a gyakorló coachok és beszélgetésprofik készségeinek és eszközeinek tovább fejlesztését támogatja. A 7 napos coach képzés nagy mértékben testre szabható: a résztvevők egyaránt választhatnak az általunk szervezett, nemzetközileg ismert és elismert kollégák angol nyelvű képzései, és a csapatunk trénerei által tartott alkalmak közül. A résztvevők behatóan tapasztalatot szereznek az ICF coach kompetenciáiról, miközben ezek mentén is reflektálnak saját maguk és társaik munkájára. A coachingjaikról készül felvételek alapján a finom különbségek hatásait vizsgálva a coach beavatkozásainak végtelen lehetőségeit kutatják. A "Brief coaching II." elvégzése után a résztvevők a tudatos választási lehetőségeik szélesedését, a reflektált munkájukkal való nagyobb békét, a közös folyamatvezetés könnyed megteremtését és az ICF kompetenciák beható ismeretét és értését ünneplik.
630000 Ft.
részletek

Megoldásfókuszú coaching gyermekekkel (online)

Tartós változás a gyermekek életében
2022. február 14-15. és március 7. Hogyan alkalmazhatjuk a megoldásfókuszú brief coaching szemléletét és a brief coach kérdéseket gyermekekkel és kamaszokkal - gyermekek professzionális segítőjeként, tanáraként, családtagjaként és szülőjeként. Alakítsunk bizalom- és tiszteletteli párbeszédeket a gyerekekkel a megoldásfókuszú gyerek coaching eszközeivel.
230000 Ft.
részletek

Kids’ Skills (online)

Gyermek coaching 12 lépésben
Problémák helyett elsajátítandó készségek tanulása és gyakorlása egy örömteli és hatékony tanulási folyamatban gyermekek számára. A Kids' Skills a gyermekek fejlesztésének jól strukturált megoldásfókuszú módszertana - egyenesen Finnországból.
230000 Ft.
részletek

Brief coaching képzés III.

2 képzés nemzetközi akkreditációhoz (ICF ACTP)
A "Brief coaching III." (BCIII) képzésünk a teljes coach képzési rendszerünk (ACTP) harmadik és egyben záró modulja, kifejezetten nemzetközi akkreditáció megserzésében (ICF ACC vagy PCC szint) támogatja a résztvevőket. A 2 napos képzés két különálló napból áll: az első napon egy ICF Accessor a résztvevők hozott coaching felvétele vagy helyben megtartott coaching ülése alapján, részletes értékeléssel meghatározza az egyes résztvevők által mutatott kompetenciák szintjét. A másik nap pedig a coaching beszélgetések két vizsgáztató társaságában zajlanak, akiktől minden résztvevő részletes visszajelzést és minősítést kap - először csak szóban, aztán írásban is, hogy a hivatlalos minősítés során is fel tudják majd használni. A "Brief coaching III." képzés gyakran katartikus tanulási élményt jelent a résztvevőknek, ahol coach mesterek reflexiói és jó kérdései révén, fontos elemeket, erősségeket, kompetenciákat fedezhetnek fel a munkájukban, támogatva ezzel saját munkájuk csiszolását és tanulásuk folytatását. A képzés és sikeres vizsga után a résztvevő nemzetközi minősítést szerezhet.
260000 Ft.
részletek