Ingyenes coaching

Ft

Ingyenes coaching képződő coachokkal

Az ingyenes coachingban a lehetőségeid szélesítésén, erőforrásaid gyarapításán, reményeid erősítésén dolgozhatsz egy képzésünkben résztvevő coachcsal az általad hozott téma (üzleti coaching, executive business coaching témák, vezetői kérdések stb) mentén.

Kategória:

Leírás

Döntés előtt állsz vagy valamit meg akarsz változtatni/ el akarsz érni munkádban, életedben? Képzéseinken a tanuló coachok  coachingbeszélgetéseket folytatnak ‘külsős’ ügyfelekkel. A beszélgetések egy kis létszámú (3-5 fő)  tanulócsoport  jelenlétében zajlanak, és az ügyfél hozzájárulásával  rögzítésre kerülnek  a Solutionsufers Magyarország zárt tanulócsoportjaiban történő felhasználás céljából.
Hozz magaddal egy konkrét témát, melyen a coaching keretében dolgozni szeretnél. Saját aktuális célok, problémák, témák alkalmasak erre elsősorban a munka, munkahely és saját szerep összeegyeztetésének területeiről.  A professzionális titoktartásunkra számíthatsz mindazzal kapcsolatban, ami elhangzik.
A beszélgetésre jelentkezéssel egyidejűleg hozzájárulsz a videófelvétel készítéséhez és zárt tanulócsoportban való felhasználásához.
Foglalj időpontot magadnak az alábbi táblázatban. Ha nem elérhetők időpontok, kattints a fenti “Jelentkezem” gombra, hogy értesítést kapj a következő ilyen lehetőséről.

(A beszélgetés Zoom linkjét az esemény előtt emailben kapod majd meg tőlünk.)

próbacoaching

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.