PCC PRO

Készülj fel és vegyél részt egy intenzív, és életreszóló tanulási folyamatban!

Fejleszd tovább észlelésed és a spontán, a coachingjelenlétből fakadó támogatás lehetőségeit a vizsgamodul alkalmával.

Fejlődj az Assessorok (vizsgabiztosok) és tanulótársaid visszajelzéseiből.


Online esemény

A program előfeltétele minimum 112 óra akkreditált coaching tanulási óraszám (például Bref Coaching PURE és PLUS modulok), egy előzetesen elkészített coaching hangfelvétel, és annak írásos reflexiója, melyet a képzés előtt 6 héttel elküldesz nekünk.

A program két napból áll:

Az első alkalommal a coaching beszélgetésedről készült felvétel alapján a finom különbségek hatásait vizsgálva a coach beavatkozásainak végtelen lehetőségeit kutatjuk és értékeljük. A résztvevők hozott coaching felvételei vagy helyben megtartott coaching ülések alapján határozzuk meg (részletes értékeléssel) kompetenciájuk szintjét (ACC vagy PCC). 

A második alkalommal minden résztvevő coachol (nagyjából 20 perces beszélgetés) két Assessor (vizsgáztató) társaságában, akiktől minden résztvevő részletes visszajelzést és minősítést kap – először csak szóban, aztán írásban is, hogy a hivatalos minősítés során is fel tudják majd használni.

A képzés elvégzése után a résztvevők a tudatos választási lehetőségeik szélesedését, a reflektált munkájukkal való nagyobb békét, a közös folyamatvezetés könnyed megteremtését és az ICF kompetenciák beható ismeretét és értését ünneplik. A résztvevők a coach mesterek reflexiói és kérdései mentén fontos elemeket, erősségeket, kompetenciákat fedezhetnek fel a munkájukban, támogatva ezzel saját gyakorlatuk csiszolását, fejlesztését. A képzés és sikeres vizsga után a résztvevő nemzetközi minősítést szerezhet.

Időpontok:
  • 2024. november 4. és november 28. (9:00-17:00 )
Mi kell még az PCC-hez?
  • mikor a coach elérte a legalább 500 gyakorlati órát (coachinggal eltöltött órát) és elvégezte nálunk a programot, akkor jelentkezhet az ICF-nél (Level 2 úton). 
  • Miután feltöltötte anyagait kap meghívást a tudásteszt elvégzésére (kivéve, ha azt már az ACC minősítésénél elvégezte)
  • A sikeres teszt és a vizsgadíj befizetése után küldi meg az ICF az PCC minősítést
  • Mindezekben az PCC PRO programban résztvevőknek egyéni támogatást nyújtunk!
A képzés és kedvezményre jogosító lehetőségek Kedvezmény mértéke Kuponkód A képzés ára
PCC PRO 350 000 Ft

Áraink az áfát tartalmazzák.

Coach képzés neve Időtartama ICF pont
PCC PRO 2 nap 14 ACSTH

Érdekel a megoldásfókuszú brief coaching - beszéljünk!

    Megoldásfókusz a postaládádba?