Találkozunk 
a betekintőn
egy képzésen
egy workshopon
coachingon
 ?
  • info@solutionsurfers.hu
  • +36 70 323 1324

Nemzetközileg akkreditált coachképzési program (ACTP)

Megoldásfókuszú rövidcoaching

2020. január 23-tól
A megoldásfókuszú beszélgetések során abban támogatjuk ügyfeleinket, hogy (újra) felfedezzék és megcsodálják erőforrásaikat, lehetőségeiket és hasznos viselkedéseiket – talán azt is észrevéve, hogy már sokkal-sokkal közelebb vannak saját vágyott jövőjükhöz, mint azt a folyamat elején gondolták volna.

1 450 000 Ft

Leírás

Ha valami, amit csinálsz, működik, csinál belőle többet. Ha valami, amit csinálsz, nem működik, csinálj valami mást.

Insoo Kim Berg

Kutatási eredményekből tudjuk, hogy a segítő beszélgetések hasznosságának alapját főként az ügyfeleinkben rejlő erőforrások jelentik. A hatékonyság második legfontosabb kulcsa a gyümölcsöző kapcsolódás. A módszerspecifikus jellegzetességek csak ezek után szerepelnek… Így a képzés során arra fókuszálunk, hogyan építhet a tanuló coach növekvő bizalmat saját maga és ügyfele között a folyamaton és a konkrét interakciókon keresztül. A beszélgetésekben a coach gyakorolja, hogy ráhagyatkozzon az ügyfél ötleteire: hogyan mozgósíthatja a legjobb erőforrásait a remélt irányba. Azt tapasztaljuk, hogy a megoldásfókuszú módszertant alkalmazva a lehető legkevésbé állunk útjába a folyamat legfontosabb tényezőjének: a coach és ügyfele közötti természetes emberi odafordulásnak és nagyrabecsülésnek. 

A megoldásfókuszú beszélgetések során abban támogatjuk ügyfeleinket, hogy (újra) felfedezzék és megcsodálják erőforrásaikat, lehetőségeiket és hasznos viselkedéseiket – talán azt is észrevéve, hogy már sokkal-sokkal közelebb vannak saját vágyott jövőjükhöz, mint azt a folyamat elején gondolták volna. Megingathatatlanul hiszünk ügyfeleink szavaiban, nem keresünk azok mögött rejlő jelentést, figyelmünket, kíváncsiságunkat az előrelépések, bontakozó vagy brillírozó képességek és lenyűgöző történések felé irányítjuk – legyenek azok jól észrevehetőek vagy elsőre jelentéktelennek tűnő apróságok .

A módszertan és a képzés alapja a reflektált tapasztalatszerzés az ICF (International Coaching Federation) paradigmafüggetlen coachkompetenciái mentén: arra bíztatunk, hogy újra és újra vizsgáld meg, milyen hatással van az ügyfélre illetve saját gyakorlatodra az, amit éppen kipróbáltál. A már meglévő tudásodra építhetszt, így a képzésen szerzett tapasztalatodat haszonnal alkalmazhatod akkor is, ha teljesen kezdő, haladó vagy éppen rendkívül tapasztalt coach – vezető vagy terapeuta – vagy. 

Résztvevőként bízhatsz benne – mi pedig csodálattal figyeljük -, hogy rövid idő alatt jelentős ú.n. önismereti utat is megteszel – miközben professzionális lehetőségeid is sokasodnak. 

Hasznos lehet neked a képzés, ha…
  • coachcsá szeretnél kézpődni, bármennyi előzetes tapasztalattal 
  • egy szervezetben belső coachként szeretnél még professzionálisabbá válni
  • coachszemléletű vezetőként biztos alapokra akarsz szert tenni
  • nemzetközi coachminősítés megszerzésére törekszel
  • fontos számodra, hogy minőségi, nemzetközileg is elismert helyen képződj
  • egy alapos folyamatban ismernéd meg a megoldásfókuszt és a tapasztalati tanulást
A képzés felépítése (összesen 125 óra)
Alapképzés (legfejlebb 12 nap)

Brief coach képzés I. (9 nap)
Vagy
Teamcoaching képzés (7 nap) és 2 tetszőlegesen választható képzési nap az eszközhasználaton túlmutató, “kézműves” témában

Az alapképzés végére résztvevőinken észleljük, ahogyan munkájukban a jelenlét, a bizalom és az ügyfelet követő táncos könnyedség kezd előtérbe kerülni.

Briefcoach-képzés II – Coachkompetenciák (6-7 nap)

Tetszőlegesen választott napok az e szakaszhoz meghirdetett, változó, rendszerint a megoldásfókuszú ügyfélmunka konkrét megfigyelésére épített workshopokból. Külföldi szakemberek is, újra és újra hozzájárulnak tanulásunkhoz (pl. Daniel Meier, Peter Szabo, Haesun Moon, Jesper H Christiansen, Harry és Jocelyn Korman, stb.).

Brief coach képzés III – Vizsgamodul (2*1 nap)

A tanulási görbék mégegyszer meredeken emelkednek: a képzés zárása egy személyre szabott, kiválasztott munkadarabokra épülö visszajelzés, utolsó napja pedig maga a PCC szintű vizsga.

 

A képzés programjának még
részletesebb leírását itt olvashatod. 

 

A képzés ára: 1.450.000 Ft *

* vagyis 10% kevezmény az egyes szakaszok eredeti árának összegéből* *  – amennyiben a teljes ACTP utat nálunk végzed:

Briefcoach képzés I = 720.000 HUF + Briefcoach képzés II = 7*(90.000+áfa) = 630.000 HUF + Briefcoach képzés III. = 260.000 HUF. Összesen: 1.610.000 HUF

A teljes összeg fizetésével megvárhatod az első két nap teljesítését, amikor már tapasztalati alapon döntesz úgy, hogy ezt a képzést választod.

unsplash-logoTim Mossholder

További információk

Tréner(ek)

Daniel Meier (MCC), Hankovszky Katalin (PCC), Levendel Áron (PCC), Szabó Péter (MCC)

A képzés időpontja

2020. január 23-tól

Képzési napok száma

16 nap

Helyszín

Adina Apartment Hotel Budapest

A képzés ára

1.450.000 Ft

Akkreditáció

ICF akkreditált képzés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nemzetközileg akkreditált coachképzési program (ACTP)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

További képzéseink

Üdvözlünk ismét nálunk!

Amennyiben
nincs még fiókod

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztatótartalmaz.