Coaching PLUS (Brief Coaching II.)

770 000 Ft

7 napos képzés haladó beszélgetésprofiknak (ICF Level 2, ACTP)

Az árakat és a kedvezményeket a lap alján, a részletes képzéstájékoztatóban találod.

Leírás

A Coaching PLUS (Brief coaching II.) programunk a képzési rendszerünk második modulja, haladó coachok és beszélgetésprofik készségeinek és eszközeinek tovább fejlesztését támogatja. A képzésen a résztvevők főként az egyéni coachstílusuk és működésük reflektálására és fejlesztésére fókuszálnak csoportos tanulási helyzetekben, valós ügyfélmunkákon keresztül. 

A képzés során nagy hangsúlyt fektetünk az ICF PCC szintű coachkompetenciának vizsgálatára és megmutatkozására, a résztvevők ezek mentén is reflektálnak saját maguk és társaik munkájára. Hangsúlyos még a programban a tanuló coachok saját coaching felvételeik vizsgálata és elemzése (mikoranalízise). A coachingjaikról készül felvételek alapján a finom különbségek hatásait vizsgálva a coach beavatkozásainak végtelen lehetőségeit kutatjuk. A csoportos alkalmakon túl, a programban 3 egyéni tanácsadás, illetve mentorcoaching is szerepel, ahol a résztvevők dedikált visszajelzést és megerősítést kapnak. A képzés előnye, hogy a résztvevők saját tempójukra szabhatják haladásukat, képzés napjait tetszőlegesen, egyéni érdeklődésüknek megfelelően válogathatják össze.

A Coaching PLUS elvégzése után a résztvevők a tudatos választási lehetőségeik szélesedését, a reflektált munkájukkal való nagyobb békét, a közös folyamatvezetés könnyed megteremtését és az ICF kompetenciák beható ismeretét és értését ünneplik.

A Coaching PLUS (Brief Coaching II.) képzés napjait tetszőlegesen, egyéni érdeklődésednek megfelelően válogathatod össze. Időről időre külföldi szakemberek is hozzájárulnak tanulásunkhoz.

A képzés felépítése és időpontjai

A Coaching PLUS alkalmával minden évben több napot kínálunk képzéspalettánkból, ami elvégezhető a képzés részeként, online és “jelenléti” alkalmak formájában.

2023 tavaszi dátumok 2023 Őszi dátumok
Az 1. alkalom időpontja 2023. február 13-14. szervezés alatt
A 2. alkalom időpontja 2023. május 18-19. szervezés alatt
A 3. alkalom időpontja szervezés alatt szervezés alatt
A 4. alkalom időpontja szervezés alatt szervezés alatt
A képzés ára, kedvezmények és kuponok
A képzés és kedvezményre jogosító lehetőségek Kedvezmény mértéke Kuponkód A képzés ára
Coaching PLUS (Brief Coaching II.) 770 000 Ft

*külföldi workshoptartók esetén a képzési napok ára eltérhet

Áraink az áfát tartalmazzák.

A képzés időtartama, és a megszerezhető ICF pontok
Coach képzés neve
Időtartama
ICF pont
Coaching PLUS (Brief Coaching II.) 7 nap 49 ACSTH

Jelentkezéskor a megjegyzés rovatban tüntesd fel, hogy csak a magyar, vagy az angol nyelvű workshopok is érdekelnek, hogy a számodra megfelelő képzésalkalmakkal kereshessünk meg téged.

További információk

Tréner(ek)

Hankovszky Katalin (PCC), Levendel Áron (PCC), Szabó Péter (MCC)

Képzési napok száma

4*3,5 óra + 1 nap

Helyszín

Az adott képzéstől függően

Akkreditáció

A képzés 7 ACSTH pontot ad képzési naponként.