ACC PRO

Az ACC PRO egy új, kétnapos kiegészítő tanfolyam, mellyel eljuthatsz az ACC minősítésig!

Készülj fel és vegyél részt az ICF coachkompetenciák alapján egy saját gyakorlatodra fókuszáló, intenzív tanulási folyamatban.

Használd a trénerek és a vizsgabiztosok visszajelzéseit saját fejlődési utadon.

Fejleszd tovább észlelésedet és a spontán, a jelenlétből fakadó támogatás lehetőségeit.

Az árakat és a kedvezményeket a lap alján, a részletes képzéstájékoztatóban találod. 


Online esemény

Level 1: út az ACC-hez

Azon résztvevőinknek, akik a PURE (Brief coaching I.) képzésünk elvégzése után szeretnének ACC minősítést szerezni, egy új, kétnapos kiegészítő tanfolyamot nyújtunk: az ACC PRO-t. A képzéshez való csatlakozás előfeltétele tehát a Coaching PURE képzés teljesítése.

Ebben a két napban az alábbi pontokra fókuszálunk:
  1. nap: Az ICF coachingkompetenciáinak elmélyítése: A résztvevőnek lehetősége nyílik meghatározni kompetencia szintjét hozott coaching felvétele vagy helyben megtartott coaching ülése alapján, melyet egy ICF Assessor értékel részletesen.
  2. nap: teljesítményértékelés: vizsga, ahol a jelentkező egy 20 perces coaching során mutatja be a coachingkompetenciáit 2 vizsgáztató előtt, akik mindketten legalább PCC minősítéssel rendelkeznek. Minden résztvevő részletes visszajelzést és minősítést kap – szóban majd írásban is, hogy a hivatalos minősítés során is fel tudják majd használni.

Az 1. és a 2. nap között:  3 egyéni mentorcoaching, beleértve legalább 2 írásos visszajelzést a mentorált számára a coachingkompetenciáiról/fejlődéséről. Az egyéni fókuszú tanulástámogatásnak haszna és hatékonysága, hogy a résztvevő saját, valós és személyes gyakorlata mentén kap támogatást. A résztvevő további segítséget kap a coachingtudás-tesztre (CKA) való felkészülésben. 

Időpont:
Felkészítő alkalom: 2024. augusztus 26. 13:00-16:30  és augusztus 27. 9:00-12:30
Zárónap: 2024. szeptember 25. 9:00-17:00 

Az ACC PRO képzés katartikus tanulási élményt jelent a résztvevőknek, ahol fontos elemeket, erősségeket, kompetenciákat fedezhetnek fel a munkájukban, csiszolhatják munkájukat és tovább lendítik tanulásukat. A képzés és sikeres vizsga után, Level1 szintű tanúsítványt kapnak a résztvevők,  amellyel nemzetközi ACC minősítést szerezhet az ICF-nél.

Megerősítő környezet: Minden alkalom interaktív, intenzív gyakorlás lehetőséget ad a megoldásra összpontosító ötletekkel és eszközökkel való kísérletezésre. Az alkalmak között önszerveződő tanulócsoportok alakulnak, ahol a résztvevők megerősíthetik, segíthetik egymás tanulását.

Mi kell még az ACC-hez?
  • Mikor a coach elérte a legalább 100 gyakorlati órát (coachinggal eltöltött órát) és elvégezte nálunk a programot, akkor jelentkezhet az ICF-nél (Level 1 úton).
  • Miután feltöltötte anyagait és befizette a díjat, meghívást kap a tudásteszt elvégzésére.
  • Mindezekben az ACC PRO programban résztvevőknek egyéni támogatást nyújtunk!

 

A képzés és kedvezményre jogosító lehetőségek Kedvezmény mértéke Kuponkód A képzés ára
ACC PRO 300 000 Ft
ACC PRO kedvezménnyel 10% accpro 270 000 Ft

Áraink az áfát tartalmazzák.

Coach képzés neve Időtartama ICF pont
ACC PRO 2 nap 14 ACSTH

Érdekel a megoldásfókuszú brief coaching - beszéljünk!

    Megoldásfókusz a postaládádba?