ACC > PCC Brief Coaching továbbképzés

Gyűjts további reflektált tapasztalatot és szerezz biztonságot és rugalmasságot a megoldásközpontú eszközök használatában.

Fejleszd tovább észlelésed és a spontán, a coachingjelenlétből fakadó támogatás.

Tartsd frissen tanulási folyamatod.

Készülj fel és vegyél részt az ICF coachkompetenciák alapján egy intenzív tanulási folyamatban.

Használd a tréner és a vizsgabiztosok visszajelzéseit saját fejlődési utadon.


Online esemény

A képzést azoknak ajánljuk, akik meglévő ACC minősítésüket szeretnék PCC szintre fejleszteni. A képzésen a résztvevők főként az egyéni coach stílusuk és működésük reflektálására és fejlesztésére fókuszálnak csoportos tanulási helyzetekben, valós ügyfélmunkákon keresztül.

A képzés során nagy hangsúlyt fektetünk az ICF PCC szintű coach kompetenciának vizsgálatára és megmutatkozására, illetve saját coaching felvételek vizsgálatára és elemzésére (mikoranalízisére). A csoportos alkalmakon túl, a programban 3 egyéni tanácsadás, illetve mentorcoaching is szerepel, ahol a résztvevők dedikált visszajelzést és megerősítést kapnak. A tanácsadás pedig az ICF elfogadtatásban segíti a résztvevőket. A képzés előnye, hogy a résztvevők saját tempójukra szabhatják haladásukat, képzés napjait tetszőlegesen, egyéni érdeklődésüknek megfelelően válogathatják össze.

A Program 3 részből áll
  1. Brief Coachig Plus (Brief Coaching II.)
  2. 3 mentor coaching (1:1) és további egyéni támogatás
  3. PCC PRO (Brief Coaching III.)

A képzés gyakorló coachok és beszélgetésprofik készségeinek és eszközeinek tovább fejlesztését támogatja. A résztvevők behatóan tapasztalatot szereznek az ICF PCC coach kompetenciáiról, miközben ezek mentén is reflektálnak saját maguk és társaik munkájára. A coachingjaikról készült felvételek alapján a finom különbségek hatásait vizsgálva a coach beavatkozásainak végtelen lehetőségeit kutatják. A résztvevők hozott coaching felvételek vagy helyben megtartott coaching ülések alapján, határozzák meg részletes értékeléssel kompetenciájuk szintjét, amiben egy ICF Assessor segíti majd őket. Majd a coaching beszélgetések két vizsgáztató társaságában zajlanak, akiktől minden résztvevő részletes visszajelzést és minősítést kap – először csak szóban, aztán írásban is, hogy a hivatalos minősítés során is fel tudják majd használni.

A képzés elvégzése után a résztvevők a tudatos választási lehetőségeik szélesedését, a reflektált munkájukkal való nagyobb békét, a közös folyamatvezetés könnyed megteremtését és az ICF kompetenciák beható ismeretét és értését ünneplik. A résztvevők a coach mesterek reflexiói és kérdései mentén fontos elemeket, erősségeket, kompetenciákat fedezhetnek fel a munkájukban, támogatva ezzel saját gyakorlatuk csiszolását, fejlesztését. A képzés és sikeres vizsga után a résztvevő nemzetközi minősítést szerezhet.

 

Mi kell még az PCC-hez?
  • mikor a coach elérte a legalább 500 gyakorlati órát (coachinggal eltöltött órát) és elvégezte nálunk a programot, akkor jelentkezhet az ICF-nél (Level 2 úton). 
  • Miután feltöltötte anyagait kap meghívást a tudásteszt elvégzésére (kivéve, ha azt már az ACC minősítésénél elvégezte)
  • A sikeres teszt és a vizsgadíj befizetése után küldi meg az ICF az PCC minősítést
  • Mindezekben az ACC PRO programban résztvevőknek egyéni támogatást nyújtunk!
Képzés időpontja:

2023 szeptember 12. és október 30.

A képzés és kedvezményre jogosító lehetőségek Kedvezmény mértéke Kuponkód A képzés ára
ACC > PCC Brief Coaching továbbképzés 950 000 Ft
Coach képzés neve Időtartama ICF pontok
ACC > PCC Brief Coaching továbbképzés 9 nap 63 ACSTH

Érdekel a megoldásfókuszú brief coaching - beszéljünk!

    Megoldásfókusz a postaládádba?