Hankovszky Kati

Megoldásfokuszú coach, tréner, szervezetfejlesztő, a hazai Solutionsurfers alapítója

Solutionsurfers | Csapatunk | Hankovszky Katalin

Hankovszky Kati

Megoldásfokuszú coach, tréner, szervezetfejlesztő, a hazai Solutionsurfers alapítója

"A megoldásközpontú munka lényege a hasznos interakció, melynek nyomán az ügyfél megváltozva folytatja útját: több reménnyel, több kreatív ötlettel, a kompetencia érzetével és a lehetőségek tiszta képével maga előtt."

Liselotte Baeijaert

A coacholás, szervezetekkel való munka és a coaching képzés mellett (vagy közben…) figyelmem jelentős részét fordítom a módszereink továbbfejlődésére és aktív alakítására. A konferenciák elindítása és szervezése, a könyvkiadás is mind azt szolgálja, hogy a megoldásfókusz minél több területen, minél többek számára elérhető legyen Magyarországon, illetve hogy a régióban gyakorló szakemberek találkozhassanak, és hasznos tapasztalatot szerezhessenek a közös munkával.

Steve de Shazer mondta, hogy a megoldásfókuszú beszélgetés olyan, mint egy tolvajkulcs: a zártól függetlenül tudsz vele kinyitni ajtókat. A magyarországi SolutionSufersnél ezért is hívjuk szívesen kulcskompetenciáknak a “core competency”-t. Egy kulcs, ami annyi mindenhez idomul. Sok-sok területen látjuk ezt. Nincs előírás, hogy mi a megfelelő sorrend, hogy először ezt vagy azt kell csinálni. Az iskolai projektek indulhatnak abból, amit egy iskola akar magának. Az egyéni beszélgetés onnan, ahol az ügyfél van. A coachingot tanuló az előzetes végzettsége, képzettsége és az érdeklődése szerint kezd el továbbfejleszteni valamit – a neki megfelelő irányba. De látjuk ezt azon is, hogy mennyire sokrétűen alkalmazzák ezt a kulcsot a végzettjeink: vezetőfejlesztésre, szabadúszók támogatására, mediációra, iskolában, terápiában. Ott van ez a kulcs sokféle területen – szerte a világban, de Magyarországon is egyre inkább.

// Keresd Katit sms-ben, visszahív: +41794322108 Foglalj időpontot coachingra / mentorcoachingra / tanácsadásra: https://calendly.com/hankovszky/coaching

További mestereink

Bellon-Nagy Kata

Képzésszervezés, megoldásfókuszú projektmenedzsment

Tovább

Homlok Bianka

Marketing manager

Tovább

Szabó Orsi

Brand ambassador

Tovább

Érdekel a megoldásfókuszú brief coaching - beszéljünk!

    Megoldásfókusz a postaládádba?