Tegyi Enikő

PCC coach, team coach, coachképző tréner

If you want to go fast, go slow.

Lao Tzu

A brief coachingot azért szeretem, mert tudatosan és nagyon precízen használjuk a nyelvet arra, ami talán a benne rejlő legnagyobb lehetőség: egy jobb jövő, egy a mostaninál jobb történet kimunkálására, megalkotására és megvalósítására. 12 év alatt szerzett közel 3000 órában dolgoztam rengeteg vezetővel, csapattal, szervezettel, képeztem lassan több mint 100 brief coachot.

Kedvenc témám mostanában a reziliencia-fejlesztés és az önszerveződő csapatok építése: hogyan állhatnak helyt rugalmasan vezetők, csapatok nagy változások közepette is, mit tehet egy vezető, hogy önjáróbbá váljon a team? Nekem az a siker, ha egy-egy közös munka után egy-egy munkahelyen erősödik a motiváció, a jókedv, egymás elismerése, megújul a lendület, közös célok mentén egy irányba kezd húzni a csapat – és jönnek az eredmények. A lényeg tapasztalataim szerint mindig: a kommunikáció!

Azokat pedig, akik szívesen beletanulnak a brief coaching rejtelmeibe, részleteibe és sokoldalúságába, szeretettel várom évente induló Brief coaching a szervezetben, a vezetésben nyílt képzésemen.

Alumni

Komócsin Laura

Executive coach

Tovább

Majsai Richárd

Helyfüggetlen vállalkozó, Brief Coach

Tovább

Izsák Norbert

Coachtréner, mentorcoach

Tovább

Érdekel a megoldásfókuszú brief coaching - beszéljünk!

    Megoldásfókusz a postaládádba?