Online coaching képződés – mi mondatja veled, hogy lehetséges?

2022. 11. 08.

2020. márciusában menetrend szerint indult a tavaszi Brief Coaching I – Partnerségre alapuló hasznos beszélgetések című képzésünk – az akkori járványhelyzet kívánalmainak megfelelően online formában. Nagy óvatossággal és figyelmes kíváncsisággal vágtunk bele, a résztvevő csapat tagjaival közös megegyezés alapján. A folytatás pedig a legmerészebb reményeinket is túlszárnyalta…

A 100%-ban online képződött csapat hamarosan a kilenc napos képzés végére ér, így megkérdeztük tőlük, mi mondatja velük, hogy lehetséges a coachingról tanulni ebben a formában. Hasznos tanulások, meglepődések, módszertani finomságok… és semmi fertőzésveszély.

 

Mi pedig külünösen örültünk, hogy az online megvalósulással óriási távolságokat tudtunk áthidalni: Kati és Péter könnyen ideért Svájcból, sőt, kedves Thaiföldön élő résztvevőnknek sem kellett a repülőjegy ára miatt aggódnia.

Amellett, hogy nagyon várjuk a fizikai találkozás lehetőségét is, a jövőben biztosan igyekszünk majd még jobban kihasználni az online képződésben rejlő könnyebbségeket és lehetőségeket.

 

https://solutionsurfers.hu/termek/briefcoaching-i/

Kapcsolódó cikkek

2023. 01. 22.

Éreztette veled, hogy különleges vagy – Peter Szabo története Insoo Kim Bergről

Az alábbi történetet Peter Szabo mesélte el a 2012-es SOLWord konferencián Oxfordban.

Tovább

2022. 10. 24.

Coaching és etika – árnyalatok

A cikk szerzője Szirtesi-Nagy Réka, tréner, ACC coach, szervezetfejlesztő, a Tréneri Edzőtábor Egyesület alaptója és a Megoldásfókuszú Egyesület alelnöke.

Tovább

Érdekel a megoldásfókuszú brief coaching - beszéljünk!

    Megoldásfókusz a postaládádba?