Brief coaching I.

720 000 Ft

Partnerségre alapuló hasznos beszélgetések

2020. december 3-4-től

Használd meggyőződéssel és könnyedén a megoldásfókuszú eszközöket – az egyszerűnek és a kihívásnak tűnő helyzetekben is.

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

A megoldásfókuszú munka lényege a hasznos interakció, melynek nyomán az ügyfél megváltozva folytatja útját: több reménnyel, több kreatív ötlettel, a kompetencia érzésével és a lehetőségek tiszta képével maga előtt.
/Liselotte Baeijaert/
A megoldásfókuszú megközelítés jó lehetőséget ad, hogy a beszélgetőpartnerünkkel messzemenőkig tiszteletteljes és elismerő  kapcsolatot alakítsunk, amely felszabadítja őt arra, hogy a saját legjobb lehetőségeiből építkezzen.

A képzésen megismerheted a megoldásfókuszú coaching alapfeltevéseit, eszközeit, gyakorlatait, és azt, hogy ezek segítségével hogyan tudsz a beszélgetéseidben úgy navigálni, hogy az a másiknak a lehető leghasznosabb legyen. Sok év coaching-képzői tapasztalatából, valamint a nemzetközi kutatásokból mára tudjuk, hogy a coachként a hatékonyságunk abból adódik, ahogyan a beszélgetőpartnereink felé fordulunk.  A képzés során arra fókuszálunk, hogy coachingeszközeidet hogyan tudod az ügyfeleddel való kapcsolat szolgálatába állítani.

A képzés alapja a módszerrel szerzett sokszempontú reflektált tapasztalat: a gyakorlatok során valódi coachingbeszélgetésekben lesz alkalmad megfigyelni saját magad, mint coachot és coacheet, illetve külső megfigyelőként másokat; azt a folyamatot, ahogyan egy beszélgetés alakul és hasznosul – mindkét fél számára.

Jó okunk van bízni abban, hogy a kilenc nap után az egyszerűnek és a kihívásnak tűnő helyzetekben is  meggyőződéssel és könnyedén tudod majd használni a megoldásfókuszt a beszélgetőpartnereid, ügyfeleid lehetőségeinek gyarapítása érdekében – a saját lehetőségeidet is szélesítve ezzel.

Hasznos lehet neked a képzés, ha…
  • vezető, tanácsadó, pedagógus, terapeuta, segítő szakember vagy más szakmában dolgozó beszélgetésprofi vagy
  • több könnyedséget, kapcsolódást és gyorsabb eredményeket akarsz látni a mindennapjaidban
  • vonz téged az eszköztárad gyarapítása, a gyakorlatod megújítása és a szakmai felfrissülés
  • szeretnél többet adni és kapni akkor, amikor a munkahelyeden vagy otthon akár “mellékesen” beszélgetsz emberekkel
  • szeretnéd megszerezni a Nemzetközi Coachszövetség (ICF) által elismert Professional Certified Coach (PCC) minősítést
A képzés felépítése:

* az 1., 2. és 3. modulok önálló tréningként, külön is látogathatók.

További információk

Tréner(ek)

Hankovszky Katalin (PCC), Levendel Áron (PCC)

A képzés időpontja

2020. december 3-4., 2021. április 28-29., 2021. június 2-3-4., 2021. március 2-3.

Helyszín

Online (Zoom)

Akkreditáció

A tréning 63 ACSTH pontot ad.

Érdekelhetnek még…