Brief Coaching Képzés (I.)

810 000 Ft

Partnerségre alapuló hasznos beszélgetések

2021. december 9-től

Használd meggyőződéssel és könnyedén a megoldásfókuszú eszközöket – az egyszerűnek és a kihívásnak tűnő helyzetekben is.

Áraink az áfát tartalmazzák.

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

A megoldásfókuszú munka lényege a hasznos interakció, melynek nyomán az ügyfél megváltozva folytatja útját: több reménnyel, több kreatív ötlettel, a kompetencia érzésével és a lehetőségek tiszta képével maga előtt.
/Liselotte Baeijaert/
A megoldásfókuszú megközelítés jó lehetőséget ad, hogy a beszélgetőpartnerünkkel messzemenőkig tiszteletteljes és elismerő  kapcsolatot alakítsunk, amely felszabadítja őt arra, hogy a saját legjobb lehetőségeiből építkezzen.

A képzésen megismerheted a megoldásfókuszú coaching alapfeltevéseit, eszközeit, gyakorlatait, és azt, hogy ezek segítségével hogyan tudsz a beszélgetéseidben úgy navigálni, hogy az a másiknak a lehető leghasznosabb legyen. Sok év coaching-képzői tapasztalatából, valamint a nemzetközi kutatásokból mára tudjuk, hogy a coachként a hatékonyságunk abból adódik, ahogyan a beszélgetőpartnereink felé fordulunk.  A képzés során arra fókuszálunk, hogy coachingeszközeidet hogyan tudod az ügyfeleddel való kapcsolat szolgálatába állítani.

A képzés alapja a módszerrel szerzett sokszempontú reflektált tapasztalat: a gyakorlatok során valódi coachingbeszélgetésekben lesz alkalmad megfigyelni saját magad, mint coachot és coacheet, illetve külső megfigyelőként másokat; azt a folyamatot, ahogyan egy beszélgetés alakul és hasznosul – mindkét fél számára.

Jó okunk van bízni abban, hogy a kilenc nap után az egyszerűnek és a kihívásnak tűnő helyzetekben is  meggyőződéssel és könnyedén tudod majd használni a megoldásfókuszt a beszélgetőpartnereid, ügyfeleid lehetőségeinek gyarapítása érdekében – a saját lehetőségeidet is szélesítve ezzel.

Hasznos lehet neked a képzés, ha…
  • vezető, tanácsadó, pedagógus, terapeuta, segítő szakember vagy más szakmában dolgozó beszélgetésprofi vagy
  • több könnyedséget, kapcsolódást és gyorsabb eredményeket akarsz látni a mindennapjaidban
  • vonz téged az eszköztárad gyarapítása, a gyakorlatod megújítása és a szakmai felfrissülés
  • szeretnél többet adni és kapni akkor, amikor a munkahelyeden vagy otthon akár “mellékesen” beszélgetsz emberekkel
  • szeretnéd megszerezni a Nemzetközi Coachszövetség (ICF) által elismert Professional Certified Coach (PCC) minősítést
A képzés felépítése:

* az 1., 2. és 3. modulok önálló tréningként, külön is látogathatók.

A képzés ára, kedvezmények és kuponok:
  • képzési naponként: bruttó 90 000 Ft/képzési nap,
  • 11% kedvezménnyel, 720.900 Ft-ért vehetsz részt a képzésen, ha a teljes, 9 napos Brief Coaching I. folyamatra elköteleződsz (vagyis a képzés kezdete előtt legalább egy héttel befizeted a képzés díját). A megrendelésnél használd az “előrefizetek” kupont.
  • ha már elvégezted a Brief Coaching Röviden képzést, és csak a 2-3-4.  modulra jössz most, használd a “bcrtvégeztem” kupont a megrendelésnél. Az 5 napos “maradék” képzés díja így: 630.000 Ft
  • ha elvégezted a Brief Coaching Röviden képzést, de a folytatás előtt ismételnéd, a modul első két napját 50.000 Forintért látogathatod, így a teljes képzés ára számodra: 680.000 Ft – a megrendelésnél használd a “refresher” kupont

További információk

Tréner(ek)

Hankovszky Katalin (PCC), Levendel Áron (PCC)

A képzés időpontja

2021. december 13-14., 2021. december 9-10., 2021. november 4-5., 2022. január 7., 2022. március 24-25.

Helyszín

Járványhelyzetben: Zoom

Akkreditáció

A tréning 63 ACSTH pontot ad.

Kedvezmények

bcrtvégeztem, előrefizetek, refresher

Érdekelhetnek még…