Haesun Moon: Coaching A-Z

„Hogyan indulhatnak el változások akárcsak egy félórás beszélgetés alatt? Mire vagyunk kíváncsiak a beszélgetőpartnerünkben? Hogyan lehetnek gyógyítóak a már megélt történeteink, és hogy alkothatunk újabbakat, a jövőbe tekintve?
Haesun Moon kommunikációkutató keres válaszokat ezekre a kérdésekre, miközben valóban egy ÁBC-t nyújt az olvasónak az eredményes, jövőbetekintő, erőforrásokra fókuszáló beszélgetésekről.

Ha ezt a coachingábécét olvassuk, világos, hogy bárki beszélgethet úgy, mint egy coach: használhatja a mindennapi nyelvet a maga nem mindennapi módján.

Beszélgetőpartnerként jól megfontolt választásaival hozzájárulhat ahhoz, hogy a másik kibonthassa a lehetséges hatalmát (might), felfigyeljen saját kiváncsiságára (care) vagy akár tetten érje, hogy máris az, aki szeretne lenni (becoming).

Haesun Moon könyve megtanít másként hallani meg egyes szavakat a másik és saját elbeszéléseinkben: mit mondunk arról, amit szeretnénk – és azzal fűzzük tovább a beszélgetés fonalát, ahol esély mutatkozik arra, hogy még jobban folytatódjon egy elkezdett történet.

Érdekel a megoldásfókuszú brief coaching - beszéljünk!

    Megoldásfókusz a postaládádba?