Paizs Dóra

Coach, tréner, szervezetfejlesztési tanácsadó

Paizs Dóra

Coach, tréner, szervezetfejlesztési tanácsadó

Még több rólam / tőlem

Anyacsavar

Linkedin

Facebook

Öngondoskodás, önazonos döntések, önmegvalósítás - anyaként is!

Szervezetfejlesztőként elkötelezett vezetőkkel, kisebb teamekkel dolgozom együtt az általuk vágyott változások elérésének hatékony és emberi, sőt, ha lehet, örömteli folyamatán.

Ezen kívül van egy szívügyem: a kisgyerekes nők lelki integritásának támogatása, és egy blogom, amit ennek az ügynek szentelek: az Anyacsavar. Egyéni és kiscsoportos támogatást nyújtok megoldásközpontú rövid coachinggal kis- (és nagy)gyerekes nőknek.
Olyan élő és virtuális inspiráló női mikroközösségeket hozok létre, ahol minden anya a saját legégetőbb problémái megoldásához, legfontosabb céljai megvalósításához kaphat támogató közeget, ötleteket, együttgondolkodást, vagy akár konkrét segítséget. A figyelem fókuszában itt első sorban az anya van, mint gondolkodó, érző, a sokféle női szerepében helyét kereső ember.

Az Anyacsavar csoportokban és tapasztalatmegosztó klubokon tipikus, kisgyerekes anyákat érintő kérdéseket, témákat dolgozunk fel, amiket a sokféle női szerep megélése, egymásnak feszülése és összehangolása vet fel: munka-magánélet egyensúlya, karrierépítés gyerekek mellett, önmegvalósítás anyaként, időkezelés, belső engedélyek és önértékelés. A személyes coaching támogatásért hozzám forduló nők sokfélék: az újdonsült kismamáktól és főállású sokgyerekes anyáktól kezdve, a vállalkozókon át a felső vezetőkig.

Alumni

Dr. Magyar Magdolna

Coach, jogász

Tovább

Nyéki Emőke

Tréner, tanácsadó, coach

Tovább

Nagy Gábor Mápó

Coach, tréner

Tovább

Érdekel a megoldásfókuszú brief coaching - beszéljünk!

    Megoldásfókusz a postaládádba?