Coach képzések

Hosszabb és rövidebb coaching tanfolyamok leendő és gyakorló coachoknak

Tréningjeinket, coaching tanfolyamainkat az ICF (International Coaching Federation) akkredtiálta.* ( A rövidebb képzésekkel ACSTH (Accredited Coach Specific Training Hour) pontok gyűjthetők, melyeket a coach minősítésed folyamatában vagy annak meghosszabbítására használhatsz fel. Egy coaching képzéshez tartozó ACSTH pontszámot az adott képzés leírásánál találod meg.

*Kivételt jelent a Gyermek coach képzésünk, valamint néhány azon workshopok közül, melyek aktuális képzési igényekre reagálva jönnek létre.)

Brief coaching képzés

Megoldásfókuszú brief coaching (Solution Focused Brief Coaching) képzés leendő és gyakorló coachoknak: brief coaching kérdések, szemlélet, eszközök.

A megoldásfókuszú brief coaching jelentése: partneri beszélgetés az ügyfél érdekében az interakció eszközeivel - s mindez az egészség kontextusában. A brief coachingban az elakadások helyett az előrelépésekre, a probléma elemzése helyett a lehetőségek elemzésére, a múlt nehézségei helyett a jövőben (és a jelentben) teljesülő vágyakra figyelünk - s brief coaching kérdésekkel ide irányítjuk ügyfeleink, beszélgetőpartnereink figyelmét is.

Team coach képzés

Megoldásfókuszú team coaching (Solution Focused Team Coaching) képzés leendő és gyakorló teamcoachoknak, facilitátoroknak, vezetőknek, tanácsadóknak: megoldásfókuszú team coach előfeltevései, szemlélete, team coaching feladatok, team coaching eszközök.

A csapatokkal való munka lehet egyszerre könnyed, eredményes és hatékony - még nehéz helyzetben is. A Solutioncircle újabb modellje egy egyszerű - és rugalmasan ügyfélre szabható, variálható menetrendet mutat a képződő teamcoachok és csapatokkal dolgozó szakemberek számára, amivel akár már a képzés másnapján elkezdhetnek kísérletezni.

Gyermek coach képzés

Tartós és valódi változást a ránk bízott gyermekek, kamaszok és családok életében a megoldásfókuszú gyermek coaching eszközeivel. Szemlélet, eszközök, játékok, hogy könnyedebb és bizalomtelibb kapcsolatot alakítsunk gyermekekkel és kamaszokkal.

Coaching workshop

Rövidebb coach workshopok és képzések kezdő és (tovább)képződő coachoknak: speciális területek és alkalmazások a brief coaching hazai és nemzetközi képviselőivel. Coaching workshopjaink ICF akkreditáltak és minden esetben tanusítványt állítunk ki róla.