Coach képzések

Hosszabb és rövidebb coaching tanfolyamok leendő és gyakorló coachoknak

Tréningjeinket, coaching tanfolyamainkat az ICF (International Coaching Federation) akkredtiálta.* (A rövidebb képzésekkel ACSTH (Accredited Coach Specific Training Hour) pontok gyűjthetők, melyeket a coach minősítésed folyamatában vagy annak meghosszabbítására használhatsz fel. Egy coaching képzéshez tartozó ACSTH pontszámot az adott képzés leírásánál találod meg.

*Kivételt jelent a Kids' Skills képzésünk, valamint néhány azon workshopok közül, melyek aktuális képzési igényekre reagálva jönnek létre.

Brief Coaching zárómodul

Brief coaching képzés

Megoldásfókuszú brief coaching (Solution Focused Brief Coaching) képzés leendő és gyakorló coachoknak: brief coaching kérdések, szemlélet, eszközök.

A megoldásfókuszú brief coaching jelentése: partneri beszélgetés az ügyfél érdekében az interakció eszközeivel - s mindez az egészség kontextusában. A brief coachingban az elakadások helyett az előrelépésekre, a probléma elemzése helyett a lehetőségek elemzésére, a múlt nehézségei helyett a jövőben (és a jelentben) teljesülő vágyakra figyelünk, s brief coaching kérdésekkel ide irányítjuk ügyfeleink, beszélgetőpartnereink figyelmét is.

Teamcoach képzés

Megoldásfókuszú team coaching (Solution Focused Team Coaching) képzés leendő és gyakorló teamcoachoknak, facilitátoroknak, vezetőknek, tanácsadóknak: megoldásfókuszú team coach előfeltevései, szemlélete, team coaching feladatok, team coaching eszközök.

A csapatokkal való munka lehet egyszerre könnyed, eredményes és hatékony - még nehéz helyzetben is. A Solutioncircle újabb modellje egy egyszerű - és rugalmasan ügyfélre szabható, variálható menetrendet mutat a képződő teamcoachok és csapatokkal dolgozó szakemberek számára, amivel akár már a képzés másnapján elkezdhetnek kísérletezni.

Gyermekcoach-képzés

Tartós és valódi változás a ránk bízott gyermekek, kamaszok és családok életében a megoldásfókuszú gyermekcoaching eszközeivel. Szemlélet, eszközök, játékok, hogy könnyedebb és bizalomtelibb kapcsolatot alakítsunk gyermekekkel és kamaszokkal.

A megoldásfókuszú coaching alapgondolata, hogy a problémák elemzése helyett a megoldásokra fókuszál, ezáltal jobb, hasznosabb, tartósabb eredményeket hozó segítségnyújtást tesz lehetővé a gyermekek számára anélkül, hogy megoldanánk helyettük a problémát.

Coaching workshop

Rövidebb coach workshopok és képzések kezdő és továbbképződő coachoknak: speciális területek és alkalmazások a brief coaching hazai és nemzetközi képviselőivel. Coaching workshopjaink ICF akkreditáltak és minden esetben tanúsítványt állítunk ki az elvégzésükről.

A résztvevők csapatunk trénerei mellett nemzetközileg elismert kollégáink angol nyelvű képzésein is tanulhatnak, (tovább)fejlesztve vagy frissen tartva gyakorlatukat, továbbá ismereteket szerezhetnek az ICF által meghatározott coach kompetenciákról.

Coach képzés árak

Coach képzéseink ára az egyik garancia képzéseink minőségére: egy nemzetközi csapat részeként, ICF minősített oktatókkal, friss nemzetközi rálátással dolgozunk. Coach képzéseink árából számos kedvezmény vehető igénybe – például szervezeti tagságok (ICF, Megoldásközpontú Egyesület, Freelancerblog) révén. Végzettjeinknek alumni kedvezményt biztosítunk. Az egyes coach képzéseknél igénybe vehető kedvezményeket lásd a képzések leírásánál.

Coach képzés vélemények

Melyik számodra a legjobb coach képzés? Érdemes-e nálunk tanulnod? Élmények, változások, tapasztalatok: visszajelzések végzettjeinktől. Olvass bele!

Végzettjeinket, kollégáinkat kérdezzük, mi lett más, mióta megoldásfókusszal dolgoznak, és mire emlékeznek különösen jó szívvel a közös tanulásból.