Teamcoach képzés

Team coaching képzés betekintő

Ízelítő gyakorlati tapasztalat
a megoldásfókuszú teamcoaching szemléletével és eszközeivel. Egyszerű, könnyed, motiváló kérdések, teamcoaching játékok és feladatok két órában, amiket a résztvevők már másnaptól kipróbálhatnak a saját gyakorlatukban. A képzés díja: 5000 Ft
5000 Ft.
részletek
Team Coaching Röviden

Teamcoaching Röviden

2 napos képzés - megoldásfókuszú munka csapatokkal
A Teamcoaching Röviden (TCR) képzésünk egyben a teljes képzésünk első két napja is, a megoldásfókuszú teamcoaching alapmodelljét (SolutionCircle), jellemző kérdéseit, eszközeit járja körbe. A teamcoaching képzés a sajátélményű és gyakorlati - vagyis a csinálásra és az abból való tanulásra épít. A résztvevők változatos, interaktív helyzetekben a próbálhatják ki magukat a teamcoach, az ügyfél és a megfigyelő szerepében is. Emellett demo coaching, cikkek, módszerleírások, esettanulmányok és számos gyakorlat támogatja ezt az intenzív két napos tanulást. A Teamcoaching Röviden képzés elvégzése után a résztvevők már másnaptól kísérletezni kezdhetnek a saját gyakorlatukban: képesek lesznek egy teljes teamcoaching folyamat tervezésére, ügyfélre szabott facilitálására, erőforrás-fókuszú reflexiójára és a saját tapasztalataik nyomán történő további tanulásra. Az árakat és a kedvezményeket a lap alján, a részletes képzéstájékoztatóban találod.  
180000 Ft.
részletek
Teamcoaching képzés 2022

Teamcoaching képzés

Hatékony munka csapatokkal
Team coaching képzésünk (TC) a teljes képzési rendszerünk (ACTP) első választható modulja, a megoldásfókuszú teamcoaching szemléletét, igényekre szabható modelljét (SolutionCircle), hasznos eszközeit, feladatait, játékait foglalja magában. A 7 napos team coaching képzés a sajátélményű és gyakorlati - a csinálásra és az abból való tanulásra épít. A résztvevők változatos, interaktív helyzetekben próbálják ki magukat a teamcoach, az ügyfél és a megfigyelő szerepében. Mindez gazdag reflexiós terepet teremt, hogy a gyakorló coach számára. Demo coaching, cikkek, módszerleírások, esettanulmányok és számos gyakorlat támogatja ezt az intenzív 7 napos tanulást. A team coaching képzés záró napján a résztvevők egy valódi, külsős csapattal szerezhetnek közös, mentorcoach segítségével az ügyfél team visszajelzésére építő tapasztalatot. Az árakat és a kedvezményeket a lap alján, a részletes képzéstájékoztatóban találod.  
630000 Ft.
részletek