Coaching

Megoldásfókuszú gyermek coaching (online)

Tartós változás a gyermekek életében
2023. február 20-21. és március 13. Hogyan alkalmazhatjuk a megoldásfókuszú brief coaching szemléletét és a brief coach kérdéseket gyermekekkel és kamaszokkal - gyermekek professzionális segítőjeként, tanáraként, családtagjaként és szülőjeként. Alakítsunk bizalom- és tiszteletteli párbeszédeket a gyerekekkel a megoldásfókuszú gyermek coaching eszközeivel. Az árakat és a kedvezményeket a lap alján, a részletes képzéstájékoztatóban találod.  
230000 Ft.
részletek

Kids’ Skills megoldásközpontú gyereknevelés

Gyermek coaching 12 lépésben
2023. március  27-28. és április 24. Problémák helyett elsajátítandó készségek tanulása és gyakorlása egy örömteli és hatékony tanulási folyamatban gyermekek számára. A Kids' Skills a gyermekek fejlesztésének jól strukturált megoldásfókuszú módszertana - egyenesen Finnországból. Az árakat és a kedvezményeket a lap alján, a részletes képzéstájékoztatóban találod.  
230000 Ft.
részletek
Brief Coaching Röviden (BCR)

Brief Coaching Röviden – január

4 x fél napos napos alapozó képzés nem csak kezdőknek
A "Brief coaching röviden" (BCR) képzésünk egyben a teljes coach képzésünk első két napja is, a megoldásfókuszú coaching kérdéseit, eszközeit és alapfeltevéseit tartalmazza. A coach képzés teljesen sajátélményű és gyakorlati - vagyis a csinálásra és az abból való tanulásra épít. A résztvevők változatos, interaktív helyzetekben próbálhatják ki magukat a coach, az ügyfél és a külső szemlélő szerepében is. Coaching munkájukról felvételt is készítenek, mely gazdag reflexiós terepet teremt, hogy egy-egy gyakorló coach a saját műkődéséből tanuljon. Emellett demo coaching, cikkek, módszerleírások, esettanulmányok és számos gyakorlat támogatja ezt az intenzív két napos tanulást. A "Brief coaching röviden" képzés elvégzése után a résztvevőknek pontos elképzelése és megértése keletkezik a brief coach munkájáról, gyakorlati felfedezései pedig már másnap beépülhetnek a beszélgetéseikbe, gondolkodásmódjukba - a munkahelyen és akár otthon is... Az árakat és a kedvezményeket a lap alján, a részletes képzéstájékoztatóban találod.  
180000 Ft.
részletek
Brief coaching I. képzés

Coaching PURE (Brief Coaching I.)

9 napos képzés hasznos beszélgetésvezetésről
A Coaching PURE (Brief coaching I.) képzésünk a teljes coach képzési programunk (ACTP) első választható modulja, a megoldásfókuszú szemlélet, illetve a brief coach legfontosabb eszközeit, alapfeltevéseit, gyakorlatait foglalja magába. A 9 napos coach képzés sajátélményű és gyakorlati - a csinálásra és az abból való tanulásra épít. A résztvevők változatos, interaktív helyzetekben próbálják ki magukat a coach, az ügyfél és a megfigyelő szerepében. Coaching munkájukról felvételt is készítenek, mely gazdag reflexiós terepet teremt, hogy egy-egy gyakorló coach a saját műkődéséből tudjon tanulni. Demo coaching, cikkek, módszerleírások, esettanulmányok és számos gyakorlat támogatja ezt az intenzív 9 napos tanulást. A Coaching PURE képzés elvégzése után a résztvevők növekvő rutinnal ülnek a coach székébe, képesek a beavatkozásaik precíz reflektálására, és saját munkájukból való további tanulás támogatására, valamint gyakran tapasztaljuk, hogy szívesen hívják már "coachnak" magukat. Az árakat és a kedvezményeket a lap alján, a részletes képzéstájékoztatóban találod.  
810000 Ft.
részletek

Coaching PURE (Brief Coaching I.) – 2023. tavasz

9 napos képzés hasznos beszélgetésvezetésről
A Coaching PURE (Brief coaching I.) képzésünk az ACC és a PCC útvonal első modulja, a megoldásfókuszú szemlélet, illetve a brief coach legfontosabb eszközeit, alapfeltevéseit, gyakorlatait foglalja magába. A 9 napos coach képzés sajátélményű és gyakorlati - a csinálásra és az abból való tanulásra épít. A résztvevők változatos, interaktív helyzetekben próbálják ki magukat a coach, az ügyfél és a megfigyelő szerepében. Coaching munkájukról felvételt is készítenek, mely gazdag reflexiós terepet teremt, hogy egy-egy gyakorló coach a saját műkődéséből tudjon tanulni. Demo coaching, cikkek, módszerleírások, esettanulmányok és számos gyakorlat támogatja ezt az intenzív 9 napos tanulást. A Coaching PURE (Brief coaching I.) képzés elvégzése után a résztvevők növekvő rutinnal ülnek a coach székébe, képesek a beavatkozásaik precíz reflektálására, és saját munkájukból való további tanulás támogatására, valamint gyakran tapasztaljuk, hogy szívesen hívják már "coachnak" magukat. Az árakat és a kedvezményeket a lap alján, a részletes képzéstájékoztatóban találod.  
810000 Ft.
részletek

Coaching PLUS (Brief Coaching II.)

7 napos képzés beszélgetésprofiknak
A Coaching PLUS (Brief coaching II.) képzésünk a Level 2 útvonal, azaz ACTP képzési rendszerünk második modulja, a gyakorló coachok és beszélgetésprofik készségeinek és eszközeinek tovább fejlesztését támogatja. A 7 napos coach képzés nagy mértékben testre szabható: a résztvevők egyaránt választhatnak az általunk szervezett, nemzetközileg ismert és elismert kollégák angol nyelvű képzései, és a csapatunk trénerei által tartott alkalmak közül. A résztvevők behatóan tapasztalatot szereznek az ICF coach kompetenciáiról, miközben ezek mentén is reflektálnak saját maguk és társaik munkájára. A coachingjaikról készül felvételek alapján a finom különbségek hatásait vizsgálva a coach beavatkozásainak végtelen lehetőségeit kutatják. A Coaching PLUS elvégzése után a résztvevők a tudatos választási lehetőségeik szélesedését, a reflektált munkájukkal való nagyobb békét, a közös folyamatvezetés könnyed megteremtését és az ICF kompetenciák beható ismeretét és értését ünneplik. Az árakat és a kedvezményeket a lap alján, a részletes képzéstájékoztatóban találod.  
630000 Ft.
részletek
Brief Coaching 4. modul - ügyfélmunka

Ügyfélmunka és a gyakorlatunkból való tanulás

Megoldásfókuszú beszélgetések ügyfelekkel
Tartsd frissen tanulási folyamatod, szerezz még nagyobb biztonságot és rugalmasságot a megoldásfókusz használatában. Az árakat és a kedvezményeket a lap alján, a részletes képzéstájékoztatóban találod.
180000 Ft.
részletek
Team Coaching Röviden

Teamcoaching Röviden

2 napos képzés - megoldásfókuszú munka csapatokkal
A Teamcoaching Röviden (TCR) képzésünk egyben a teljes képzésünk első két napja is, a megoldásfókuszú teamcoaching alapmodelljét (SolutionCircle), jellemző kérdéseit, eszközeit járja körbe. A teamcoaching képzés a sajátélményű és gyakorlati - vagyis a csinálásra és az abból való tanulásra épít. A résztvevők változatos, interaktív helyzetekben a próbálhatják ki magukat a teamcoach, az ügyfél és a megfigyelő szerepében is. Emellett demo coaching, cikkek, módszerleírások, esettanulmányok és számos gyakorlat támogatja ezt az intenzív két napos tanulást. A Teamcoaching Röviden képzés elvégzése után a résztvevők már másnaptól kísérletezni kezdhetnek a saját gyakorlatukban: képesek lesznek egy teljes teamcoaching folyamat tervezésére, ügyfélre szabott facilitálására, erőforrás-fókuszú reflexiójára és a saját tapasztalataik nyomán történő további tanulásra. Az árakat és a kedvezményeket a lap alján, a részletes képzéstájékoztatóban találod.  
180000 Ft.
részletek