Coaching workshop

A tudatos coach – Lelassított felvételből tanulni

Először a Solutionsurfersnél: bevezetés a mikroanalízis használatába! Tanulj saját magadtól; nagy felfedezések apró részletekről a tudatosság nagyfokú növeléséért. A félnapos online workshop egyben előkészítő, felkészítő alkalom Harry és Jocelyne Korman 2 napos haladó coach képzéséhez, mely május 26-27-én tartunk Budapesten. Az árakat és a kedvezményeket a lap alján, a részletes képzéstájékoztatóban találod.  
49000 Ft.
részletek

Less is more (more or less)*

Workshop Harry és Jocelyne Kormannal Budapesten A megoldásfókuszú rövidterápia és coaching néhány egyszerű ötletre épült. Alkalmazói büszkék erre a minimalista megközelítésre, amit kortól, kulturális háttértől vagy akár tanulmányi szinttől függetlenül könnyű megtanulni és használni. A kevesebb több! Harry és Jocelyne arra alapoznak, hogy az alapvető kíváncsiság - ami már tradicionálisan megjelenik megközelítésünkben - mindig kéznél van, ha konzisztens és adaptív módon szeretnénk alkalmazni a megoldásfókuszt. Mi működnek abban a bizonyos beszélgetésben, azzal a bizonyos klienssel? A workshop by Harry and Jocelyne Korman in Budapest Solution focused brief therapy and coaching is built on a few simple ideas. Practitioners are proud of their minimalistic approach, easy to learn and use regardless of age, cultural background or levels of education. Less is more. However, the deliberate curiosity - somewhat traditional in our approach - comes handy if we want to apply solution focused in a consistent and adaptive manner. What things work in that particular conversation with that particular client? 
180000 Ft.
részletek

Két workshop együtt: Előkészítő Katival és Áronnal és Less is more workshop Harry and Jocelyne Kormannal

Most először szerezhetsz tapasztalatot a Solutionsurfersnél a mikroanalízis használatával, Harry és Jocelyne Korman 2 napos megoldásfókuszú coach képzésének előkészítő alkalmán.  A tudatos coach félnapos online workshop keretében Hankovszky Katival és Levendel Áronnal használhatod a beszélgetések mikroanalízisét, és ha szeretnéd, folytathatod a gyakrolást Harry és Jocelyne Korman 2 napos haladó coach képzésén. Az árakat és a kedvezményeket a lap alján, a részletes képzéstájékoztatóban találod.
195000 Ft.
részletek

Megoldásfókuszú képzési nap

Rugalmasan lejárható képzési napok
  Ha most fizetnél, és csak később döntenél, hogy melyik képzésre és mikor jössz. Foglald le a képzési napodat, és használd fel később a neked tetsző képzési napra.
90000 Ft.
részletek

Etika – döntéseink a coachingban és akörül workshop

Döntéseink a coachingban és akörül
Etikai irányelvek a coachingban az ICF etikai útmutatása alapján: esettanulmányok, gyakorlati kérdések, fogalomszortírozás és etikai alapú reflexió - a megoldásfókuszú brief coaching szemüvegén keresztül.   Az árakat és a kedvezményeket a lap alján, a részletes képzéstájékoztatóban találod.
18000 Ft.
részletek