Minden coaching egyedi – online coaching demo két ügyféllel

180 000 Ft

Hogyan kooperál egy coach két különböző ügyféllel?

//november 18., 25., december 2., 9.//

 

Kategória:

Leírás

Ha minden coaching egyedi és megismételhetetlen, mit láthatunk, ha egymás után két különböző ügyféllel dolgozik a coach? Mit lehet egy ilyen helyzetből tanulni? Ellesni valamit a coachtól, saját válaszokat találni a feltett kérdések segítségével, töltekezni a felszabaduló energiából vagy csak értékes megfigyeléseket tenni hasznos beszélgetésekről?

Steve de Shazerrel szólva mondhatjuk, hogy a megoldásfókuszú beszélgetés olyan, mint egy tolvajkulcs: olyan eszköz, amivel a zártól függetlenül ki tudunk nyitni ajtókat. A megoldásfókuszú kulcsunk annyi-annyi mindenhez idomul.  Nincs előírás, hogy mi a megfelelő sorrend, hogy segítőként először ezt vagy azt kell csinálnunk: onnan indulhatunk, ahol az ügyfél éppen van.

Peter ICF mestercoach, 1997 óta képez coachokat szerte a világon, a Solutionsurfers International társalapítója. Coachként kedvenc témái a mindennapi beszélgetések. Mostanában az foglalkoztatja, hogy mi a mozgatója a hasznos beszélgetéseknek – a coach kérdései? A coach hallgatása? Maga az ügyfél?

Péter négy egymást követő csütörtök délelőtt minden alkalommal két-két ügyfelet coachol majd. Figyelmünk irányítását és a hasznos tanulások keletkezését facilitált tanulási keretről a Solutionsurfers coachai gondoskodnak majd a beszélgetések előtt és után.

Képzési napok*:

  • november 18. 9:00-12:30 (fél nap)
  • november 25. 9:00-12:30 (fél nap)
  • december 2. 9:00-12:30 (fél nap)
  • december 9. 9:00-12:30 (fél nap)

A képzésért fél naponként 3,5 ACSTH pontot adunk.

*Az alkalmak egyben, vagy külön-külön is látogathatók.
Ha nem a teljes képzésre jelentkezel, kérjük, a a “Van kuponod?” résznél használd a megfelelő kuponkódot: “félnaprajövök”, “kétfélnaprajövök”, “háromfélnaprajövök”*), a megjegyzés rovatban pedig tüntesd fel, mely félnapokon szeretnél részt venni.

A képzés díja:

  • 55 000 Ft/fél képzési nap

vagy

  • összesen 180 000 Ft, ha mind a 4*fél képzési napra “jegyet váltasz”

Az alkalmak interaktívak, kérünk, működő kamerával és mikrofonnal érkezz.

Végzettjeinknek és az ICF magyar tagozat tagjainak az esemény árából 20% kedvezményt adunk. (A megrendelés során használd az “icf20” illetve az “alumni20” kuponkódokat a “Van kuponod?” résznél.)

*a kuponkódok idézőjel nélkül írandók

További információk

Tréner(ek)

Szabó Péter (MCC)

Képzési napok száma

4 * 3,5 óra

Helyszín

Online (Zoom)

Akkreditáció

3,5 ACSTH pont/fél képzési nap

Kedvezmények

alumni20, ICF20