Coaching PURE (Brief Coaching I.) – 2023. tavasz

810 000 Ft

9 napos képzés hasznos beszélgetésvezetésről

A Coaching PURE (Brief coaching I.) képzésünk az ACC és a PCC útvonal első modulja, a megoldásfókuszú szemlélet, illetve a brief coach legfontosabb eszközeit, alapfeltevéseit, gyakorlatait foglalja magába.

A 9 napos coach képzés sajátélményű és gyakorlati – a csinálásra és az abból való tanulásra épít. A résztvevők változatos, interaktív helyzetekben próbálják ki magukat a coach, az ügyfél és a megfigyelő szerepében.

Coaching munkájukról felvételt is készítenek, mely gazdag reflexiós terepet teremt, hogy egy-egy gyakorló coach a saját műkődéséből tudjon tanulni. Demo coaching, cikkek, módszerleírások, esettanulmányok és számos gyakorlat támogatja ezt az intenzív 9 napos tanulást.

A Coaching PURE (Brief coaching I.) képzés elvégzése után a résztvevők növekvő rutinnal ülnek a coach székébe, képesek a beavatkozásaik precíz reflektálására, és saját munkájukból való további tanulás támogatására, valamint gyakran tapasztaljuk, hogy szívesen hívják már “coachnak” magukat.

Az árakat és a kedvezményeket a lap alján, a részletes képzéstájékoztatóban találod.

 

Leírás

Partnerségre alapuló hasznos beszélgetések Coaching PURE képzés során

2023. január 18-tól

Használd meggyőződéssel és könnyedén a megoldásfókuszú eszközöket – az egyszerűnek és a kihívásnak tűnő helyzetekben is.

“A megoldásfókuszú munka lényege a hasznos interakció, melynek nyomán az ügyfél megváltozva folytatja útját: több reménnyel, több kreatív ötlettel, a kompetencia érzésével és a lehetőségek tiszta képével maga előtt.”
/Liselotte Baeijaert/
A megoldásfókuszú megközelítés jó lehetőséget ad, hogy a beszélgetőpartnerünkkel messzemenőkig tiszteletteljes és elismerő  kapcsolatot alakítsunk, amely felszabadítja őt arra, hogy a saját legjobb lehetőségeiből építkezzen.

A képzésen megismerheted a megoldásfókuszú coaching alapfeltevéseit, eszközeit, gyakorlatait, és azt, hogy ezek segítségével hogyan tudsz a beszélgetéseidben úgy navigálni, hogy az a másiknak a lehető leghasznosabb legyen. Sok év coaching-képzői tapasztalatából, valamint a nemzetközi kutatásokból mára tudjuk, hogy a coachként a hatékonyságunk abból adódik, ahogyan a beszélgetőpartnereink felé fordulunk.  A képzés során arra fókuszálunk, hogy coachingeszközeidet hogyan tudod az ügyfeleddel való kapcsolat szolgálatába állítani.

A képzés alapja a módszerrel szerzett sokszempontú reflektált tapasztalat: a gyakorlatok során valódi coachingbeszélgetésekben lesz alkalmad megfigyelni saját magad, mint coachot és coacheet, illetve külső megfigyelőként másokat; azt a folyamatot, ahogyan egy beszélgetés alakul és hasznosul – mindkét fél számára.

Jó okunk van bízni abban, hogy a kilenc nap után az egyszerűnek és a kihívásnak tűnő helyzetekben is  meggyőződéssel és könnyedén tudod majd használni a megoldásfókuszt a beszélgetőpartnereid, ügyfeleid lehetőségeinek gyarapítása érdekében – a saját lehetőségeidet is szélesítve ezzel.

Hasznos lehet neked a képzés, ha…
  • vezető, tanácsadó, pedagógus, terapeuta, segítő szakember vagy más szakmában dolgozó beszélgetésprofi vagy
  • több könnyedséget, kapcsolódást és gyorsabb eredményeket akarsz látni a mindennapjaidban
  • vonz téged az eszköztárad gyarapítása, a gyakorlatod megújítása és a szakmai felfrissülés
  • szeretnél többet adni és kapni akkor, amikor a munkahelyeden vagy otthon akár “mellékesen” beszélgetsz emberekkel
  • szeretnéd megszerezni a Nemzetközi Coachszövetség (ICF) által elismert Professional Certified Coach (PCC) minősítést
A képzés felépítése

2023-tól félnapos blokkokban zajlik a képzés minden nap 9:00-12:30 között az alábbi időpontokban.

  • 1. alkalom: 2023. január 18-19. és január 26-27. – Levendel Áron
  • 2. alkalom: 2023. március 6-7. és március 20-21. – Hankovszky Kati
  • 3. alkalom: 2023. április 11-13. és április 18-20. – Levendel Áron
  • 4. alkalom: 2023. június 1-2., június 12-13. és június 29. – Hankovszky Kati és Levendel Áron

bővebb infók hamarosan!

* az 1., 2. és 3. modulok önálló tréningként, külön is látogathatók, a Coaching PURE 4. alkalmának első 4 félnapján pedig haladó Coaching PLUS (BCII) tanulási alkalomként is részt lehet venni.

A képzés ára, kedvezmények és kuponok:
A képzés és kedvezményre jogosító lehetőségek Kedvezmény mértéke Kuponkód A képzés ára
Coaching PURE (Brief Coaching I.) 810 000 Ft
Coaching PURE (Brief Coaching I.), ha már elvégezted a Brief Coaching Röviden képzést, és csak a 2-3-4. modulra jössz kedvezményes ár bcrtvegeztem 630 000 Ft
Coaching PURE (Brief Coaching I.), ha elvégezted a Brief Coaching Röviden képzést, de a folytatás előtt ismételnéd, a modul első két napjának újbóli látogatásával a teljes képzés ára kedvezményes ár refresher 690 000 Ft

 

Áraink az áfát tartalmazzák.

Az időpontváltozás jogát fenntartjuk.

A képzés időtartama, és a megszerezhető ICF pontok
Coach képzés neve
Időtartama
ICF pont
Coaching PURE (Brief Coaching I.) 16* 3,5 óra + 1 teljes nap 63 ACSTH pont

kép: Unsplash

További információk

Tréner(ek)

Hankovszky Katalin (PCC), Levendel Áron (PCC)

A képzés időpontja

december 13-14., december 8-9., január 5., november 28-29., november 8-9., október 13-14., október 20-21., szeptember 14-15., szeptember 20-21.

Helyszín

Járványhelyzetben: Zoom

Akkreditáció

A tréning 63 ACSTH pontot ad.

Kedvezmények

bcrtvégeztem, előrefizetek, refresher

Érdekelhetnek még…