VÉGZETTJEINK

Bite Barbara

business coach, tréner, vezetői tanácsadó

www.coachingteam.hu

www.fiatalutca.hu

www.tedxlibertybridgewomen.com

bite.barbara@coachingteam.hu

7 éven át a Baumax Magyarország Zrt. áruházigazgatója volt, 2010 óta foglalkozik hivatásszerűen coachinggal.

2010-ben létrehozta a Coaching Team Kft.-t, 2012-ben a Fiatal Vezetők Akadémiáját.

Az International Coach Federation magyar tagozatának elnöke volt 2015-ben.

Szolgáltatások
Vezetők tudatos és kreatív fejlesztése a küldetése azért, hogy a vezetők rátaláljanak a saját, egyedi megoldásukat megnyitó „kulcsra”, ami biztosítja, hogy még sikeresebbek, ön-azonosan hitelesebbek és eredményesebbek legyenek munkájukban, életükben egyaránt.

Mottó
„A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel az emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik.” – Muhammad Ali

 

Borbáth Katalin

Borbáth Katalin

Borbáth Katalin

pszichológus, tanácsadó, tréner, coach
borbath.katalin@gmail.com

Tíz éve aktív pszichológus vagyok, szülőkkel, gyermekeikkel, tanárokkal, különböző (női) csoportokkal és vezetőikkel dolgozom elsősorban.
Mint coach számos (női)vezetőt és szakembereket támogattam egy–egy kérdéses helyzetben az optimális megoldás keresésében, a leghatékonyabb kommunikációs mód megtalálásában vagy akár egy elakadt élethelyzetben új lendülettel továbblépni.

Szolgáltatások

 • Megoldásközpontú coaching nőknek: egyensúly a karrier-magánélet dimenzióiban, együttműködő kommunikációs és vezetési stílus hatékony alkalmazásában.
 • Megoldásközpontú coaching (közép)vezetőknek: prioritások, időmenedzsment, kommunikáció, ”szendvicshelyzet” témákban.
 • megoldásközpontú coaching szülőknek: állandóan ismétlődő, nem hatékony nevelési minták átdolgozásában, leválási folyamat támogatásában, visszatérő konfliktusok feloldása esetén, stb.
 • Megoldásközpontú coaching elakadt élethelyzetekben, szakmai vagy magánéleti krízisben.

Mottó
„Nekem nagyon egyszerű ízlésem van, mindig a legjobbal vagyok megelégedve.”
(Oscar Wilde)

Szeretem, ha az ügyfeleim is azt élik meg a közös munkában, hogy az SF coaching számukra a legjobb megoldáshoz vezető eszköz.

 

Csányi Csaba

Csányi Csaba

Csányi Csaba

http://www.csanyicsaba.hu/
info@csanyicsaba.hu
+36 30 3267174

Hiszek a célok és álmok erejében, amelyek arra sarkallnak, hogy túlszárnyaljuk korábbi önmagunkat!
Coachként a legmerészebb reményem, hogy tanúja lehetek annak, amint ügyfeleim eredményesen továbblépnek a vágyott jövőjük irányába. Közös utunkon biztonságban, a szükséges erőforrások birtokában a megoldásra fókuszálva korlátok nélkül haladunk. Team munkában a csapattagok kapcsolataikban, képességeikben és a sikerbe vetett hitükben megerősödve hangolják össze céljaikat és a célelérés irányába tett cselekedeteiket. Az előrelépés elkerülhetetlen!

Tipikus helyzetek, amikor a coaching kiváló eszköz:

 • egyéni- és csoportos eredményesség fejlesztése;
 • tartalékok feltárása, mozgósítása;
 • csapatépítés, együttműködés fejlesztése;
 • változás- és konfliktuskezelés;
 • célkitűzés, karriertervezés;
 • önismeret;
 • elkötelezettség- és elégedettség növelés.

Mottó
„Nyisd ki bátran a képzeleted titkos ládáját. Az egyik bátorsága biztatást ad a másiknak is.” (Coelho)

 

Czombos István

Czombos István

Czombos István

coach, tanácsadó, szervezetfejlesztő
http://www.equinoxconsulting.hu/szolgaltatasaink/szervezetfejlesztesi-tanacsadas/
czombos.istvan@equinoxconsulting.hu
+36 30 228 2960

15 év HR tapasztalat után egyre inkább olyan szerepeket töltök be, ahol üzletviteli, eredményességi és leginkább a munkavégzéshez kapcsolódó örömszerzéssel kapcsolatos területeken támogathatom az ügyfeleimet úgy, hogy a kormány az ő kezükben legyen. Coachként célom, hogy azzal támogassam partnereim, hogy pozitív élményhez segítem, miközben erőforrásokról beszélgetünk a hosszú távú eredményei elérése céljából, tanácsadóként pedig igyekszem a verseny-, a köz- és a civil szférában szerzett tapasztalataimmal segíteni a hozzám fordulókat.

Munka mellett önkéntes tevékenységként az SF Egyesület elnöki feladatait végzem, illetve az ehhez kapcsolódó további érdekképviseleti szervek munkájában veszek részt.

Szolgáltatások:

 • egyéni coaching
 • szervezetfejlesztési tanácsadás

Jelenlegi mottóm:
Boldognak lenni nem azt jelenti, hogy minden tökéletes.

 

Dicsőfi Balázs

Senior Trainer & Executive Coach
balazs_dicsofi@me.com
+36 70 866 5220

15 évet dolgoztam felsővezetőként operatív pozíciókban nemzetközi nagyvállalati környezetben. Vezetői pályámat kereskedelmi igazgatóként kezdtem, majd ügyvezetőként talpra állítottam egy osztrák-magyar termelő vállalatot, aminek eredményeképpen felkértek egy nemzetközi Konszern Közép-Kelet-európai piacainak irányítására. 2008-ban lettem magyarországi ügyvezetője globálisan jelen lévő Dale Carnegie Training-nek, melynek azóta is vezető tanácsadója vagyok. 2015-ben a nemzetközi sztenderdek szerint is szigorúan mért hallgatói visszajelzések alapján megkaptam az EMEA régió Trainer of the Year Third Place díját.

Amikor megfontolandó együtt gondolkodnunk:

 • Amikor konkrét üzleti eredményeket akarsz elérni
 • Tehetséges fiatal vezetők viselkedés alapú coachingja
 • Szenior vezetők megakadásai
 • Személyes vezetői hatékonyság fejlesztése

Mottó

“A vezető leghatásosabb eszköze a meggyőzésben a jelleme.”/ Arisztotelész

Azaz minden a vezetéssel kezdődik: ha te változol, változni fog a szervezet is!

 

Gál Bori

Gál Bori

Gál Bori

www.szinezo.hu
bori.gal@szinezo.hu
+36 30 223 3160

Az ügyfelek színcoachinggal való támogatása, több éves kommunikációs területen végzett munka után talált rám.
A színcoaching lényege nem a színek megismerése, hanem a színekben rejlő asszociációk kibontakoztatása, és ezen keresztül beszélgetés és gondolkodás elindítása. A színek segítenek a kreatív, intuitív oldalunk aktiválásában, ezzel serkentve az aktív, megoldásra törekvő hozzáállás megteremtését. Folyamatos inspiratív jelenlétük érzelmileg felszabadítóan hatnak a megoldás-orientált folyamatra. Tapasztalatom szerint a színekkel való munka megkönnyíti az ügyfelek továbblépését a kihívást jelentő helyzetből.

 

Gesztelyi-Nagy Henriett

Gesztelyi-Nagy Henriett

megoldásközpontú coach, angol nyelvi coach, tréner
www.coachingatoz.hu
gnheni@gmail.com
+36 30 696 3102
Skype: gnheni

Munkámban szeretem a megoldásfókuszú, az ügyfelem erőforrásaira támaszkodó, előrevivő beszélgetéseket akár magánéleti, akár munkahelyi témában.

Különösen kedves számomra az angol nyelvi coaching, ami úgy segít konkrét nyelvi célok elérésében (és még azokon is túl), hogy a legkorszerűbb, leginkább személyre szabott nyelvtanulási eszközöket házasítja a megoldásközpontú coaching energetizáló hatékonyságával, egyénileg és csoportban is.

 

Gosztonyi László PCC, MBA

klinikai szakpszichológus, családterapeuta

 www.gosztonyi.net

laszlo@gosztonyi.net

+36 20 96 80 118

Izgalmasabb azt kutatni, miként oldódik meg egy fennálló probléma, sem mint létrejöttének okát. Minden vezető és minden rutinos házasságban élő ember el tudja mondani, hogyan, milyen körülmények között generálódik egy vita. Az üzleti és a magánéletben is megfigyelhetőek azok a kommunikációs mintázatok, melyek eredménye rendre sikeresebb, mint más eszközök használata. Ki-ki a saját területének a szakértője, az összes ismeret nála van, ami szükséges a megoldáshoz.

A probléma út a megoldáshoz. A megoldás-orientált szemlélet alkalmazásakor, a beszélgetést a probléma szintjéről kérdésekkel a megoldás szintjére irányítjuk. A találkozásaink alkalmával a célok, a cél elérése utáni helyzetről alkotott elképzelések iránt és a felhasználható belső erők után érdeklődöm, a problémák és nehézségek helyett. Ezt tartom megoldás építésnek

Szolgáltatásaim:

 • Coaching
 • Team coaching
 • Egyéni megoldás-orientált terápia
 • Családterápia
 • Felnőtt oktatás

Mottó:

Akinek van humora, mindent tud. Akinek nincs, mindenre képes. Királyhegyi Pál

 

Göntér Mónika, PCC

Göntér Mónika

Göntér Mónika

megoldásközpontú coach, tréner, gyermek- és felnőtt pszichodráma-vezető
www.gontermoni.hu
+36 20 225 1744
gontermoni@gmail.com
Tanácsadói és coaching-tapasztalataimat kezdetben kis- és középvállalkozásoknál szereztem.  2014. óta dolgozom nagyvállalati környezetben is, trénerként és coachként.  2015. január óta oktatási intézmények, tantestületek részére tervezek és vezetek megoldásközpontú tréningeket illetve iskoláskorú gyermekekkel és kamaszokkal folytatok coachingbeszélgetéseket.

Szolgáltatások:

 • egyéni coaching (üzleti és életvezetési területeken)
 • mentorcoaching
 • csapatépítés, teamcoaching (cégeknek és oktatási intézményeknek)
 • megoldásfókuszú mediáció
 • brief coaching gyermekekkel és kamaszokkal
 • önismereti pszichodráma csoportok
 

Dr. Halmosi Károly

coach, tanácsadó

4H Üzleti Angyal kft.

halmosi@vnet.hu

+36-30 2499444

Pályafutásom során mérnökként és közgazdászként dolgoztam magyar és multinacionális cég, valamint saját kisvállalkozás vezetői pozícióiban. Európai és ázsiai tapasztalatokat is szereztem, de alapvetően Szegeden dolgozom.

Valamennyi munkám során szembesültem azzal, hogy milyen sok embernek van szüksége külső segítségre és mennyire változatos, sokszínű problémákkal küzdenek a mindennapjaikban.

Megkereséseknél a helyzet megismerése és az ügyféllel történő egyeztetés után közösen döntjük el, hogy coachingra van-e szüksége – legyen ez magánéleti, vezetői, pénzügyi, vagy bármilyen üzleti kérdés -, vagy valamilyen más segítségre.

Coaching esetében a kialakult helyzet és az ügyfél céljának ismeretében választom ki az általam elsajátított coaching-technikák közül a leghatékonyabbnak tűnőt.  Célom, hogy segítsem a hozzám fordulókat kihívásaik megválaszolásában, belső mozgatórugóik  tudatosításában, szükség esetén alakításában.

Szolgáltatások

 • coaching
 • tanácsadás
 • mediáció
 • interim management

Mottóm

„Uram, adj türelmet, hogy elfogadjam amin nem tudok változtatni,

Adj bátorságot, hogy megváltoztassam, amit lehet,

És adj bölcsességet, hogy a kettő között különbséget tudjak tenni.”

(Assisi Szent Ferenc)

 

Izsák Norbert, PCC

Executive Coach, Tréner

+ 36 30 9220 433

https://www.izsaknorbert.hu/

Alapító Igazgató | Founding Director

A PTF államilag elismert és nemzetközileg akkreditált coachképzése

http://www.ptf.hu/

http://coaching.ptf.hu/

PCC Assessor

International Coach Federation

www.coachfederation.org

ICF – Advancing the Art, Science and Practice of Professional Coaching

A HVG munkatársaként 2000 és 2011 között mintegy 700 vezetéstudománnyal, történelemmel és hr-rel kapcsolatos cikket jegyzett. A PTF-en a Keresztény szemléletű coach és vezetőképzés alapítója és képzésvezetője BA és MA szakon, tucatnyi szakdolgozó témavezetője, mintegy száz végzett coach trénere. (A képzés mindeddig Magyarország egyetlen olyan képzése, amit egyaránt akkreditált a magyar állam és a világ legnagyobb coach ernyőszervezete, az ICF.) Kutatási területén rendszeres előadó hazai és nemzetközi konferenciákon, rendszeresen jelennek meg tanulmányai tudományos folyóiratokban, több önálló kötet szerzője. Az ICF ACC és PCC vizsgáztatója (angol, francia és magyar nyelveken).

Szolgáltatásaim:

 • Executive és business coaching
 • Vezetői tréningek
 • Coach tréning
 • Mentor coaching
 

Kardos Roland

Coach, moderátor, tréner
06 20 669 80 83
http://www.temperare.hu/

Múlt csupán címszavakban:
Vendéglátás – éttermi üzletvezetés – értékesítés – értékesítők vezetése – tréner – belső coach és tréner. Közel 90.000 különböző vendég, ügyfél és tréning résztvevői interakció. Találkozásom a megoldásközpontú módszertannal könnyed és boldog volt. Azt hiszem keretbe zárta az addig is megélt életszemléletemet és ragyogó eszközt adott ahhoz, hogy ügyfeleimet cselekvésre és felelősségvállalásra sarkalljam.
Amire most biztosan számíthatsz:

 • Lendület és dinamizmus
 • Eredmény centrikusság és elköteleződés
 • Motiváló és innovátor jelenlét

Nagy meggyőződéssel mindent elkövetek a folyamatok előremozdításában, eközben ha kell látható, ha kell láthatatlan leszek.

Szolgáltatások:

 • Egyéni coaching
 • Team coaching
 • Moderáció
 • Tréning

Mottó 1:
„Kezedbe veszed a sorsod irányítását és erre mi történik?
Szörnyűség: többé nincs kit hibáztatnod!”

(Erica Jong)
Mottó 2:
„Sorsunk nem a véletlen műve, hanem választásaink eredménye.”
(W.J. Bryan)

 

Komócsin Laura, PCC

Komócsin Laura

Komócsin Laura

Senior Executive coach
www.businesscoach.hu
laura.komocsin@businesscoach.hu

6 éven át az Accenture vezetési tanácsadója volt, majd hivatásszerűen 2004 óta foglalkozik coachinggal.
Az International Coach Federation magyar tagozatának elnöke volt 2008 és 2010 között.
A Haszon Magazin 25 legfontosabb magyar nő listájára választotta 2010-ben.
2011-ben az ELTE kutatása szerint a legismertebb hazai coach.

Szolgáltatások
Csillogó szemű felsővezetők személyre szabott fejlesztése erősségeikre építve, hogy kitűzze és el is érje a céljait.

Mottó
Nem a rossz vezetőnek van coacha, hanem a jónak, aki még jobb akar lenni. Gyémántcsiszolónak tartom magam, aki a vezetőt, mint gyémántot polírozza briliánssá.

 

Környei Imre, PCC

Környei Imre

Környei Imre

coach, tréner, tanácsadó
www.icons.hu

kornyei.imre@icons.hu

13 év coaching tapasztalat – több mint 1.500 coaching óra
29 év tréneri tapasztalat
30 év tanácsadói tapasztalat
Mérnöki és MBA diploma

Szolgáltatások

 • Coaching
 • Team Coaching
 • Vezetői készségfejlesztő és csapatépítő tréningek
 • Szervezetfejlesztési tanácsadás
 • Vezetői kompetenciák mérése

Mottó
Maximális eredményt minimális beavatkozással.

 

Laposa Laura

Tréner, coach, team coach

Mobil: +36 20 513 6932

E-mail: laposa.laura@grow-group.com

www.grow-group.com

Német szakos tanári diplomámat az ELTE BTK-án szereztem, ezt követően a Szent István Egyetemen végeztem HR menedzserként. A pályám kezdetén 8 évet töltöttem multinacionális vállalati környezetben: termelési, műszaki és HR területen szereztem beosztottként és vezetőként is gyakorlati tapasztalatot és céges szemléletet. 2005-ben csatlakoztam a Grow Csoporthoz, majd a non-profit szférába tett 3 éves kitekintés után 2015-től ismét a Grownál működöm senior trénerként, coachként, team coachként. Az elmúlt években szívügyem a személyes megújulás és a lelki karbantartás, mind a saját fejlődési utamon, mind a munkavállalók és vezetők fejlesztésében.

 Coaching specializációk, tapasztalatok

Coaching területek:                            Business, Skill (készség, képesség), Life, Team coaching

Alkalmazott módszertanok:                Grow, Megoldásfókusz, Tranzakcióanalízis, Gestalt, Action Learning

 A coachingról:

A coaching számomra egy őszinte, tartalmas és célirányos beszélgetés. Többet adhat, mint leülni egy baráttal – mert ő elfogult és túl megértő lehet. Más, mint egy kollégával megvitatni egy dilemmát – mert nagy eséllyel ő is ugyanazokat a válaszokat hozza a szervezeti érintettség miatt.

Abban igyekszem támogatni a beszélgetőpartneremet, hogy megtalálja a saját válaszait, amihez én jó kérdésekkel, hiteles visszajelzésekkel és kreatív, strukturált gondolkodással igyekszem hozzájárulni.

 

Lapu Klára, PCC

Lapu Klára

Lapu Klára

Management és Wingwave coach
www.flowcsoport.hu
Tel: +36 70 313 6103

Tanári és közgazdászi diplomával kerültem az üzleti életbe a 90-es években. Dolgoztam kis- és közepes magyar és multinacionális vállalatok vezetőivel, szervezeti egységeivel. E tapasztalatok birtokában köteleződtem el a személyes fejlesztés és a szervezeti kultúrafejlesztés mellett. Az utóbbi években egyéni és csoportos teamcoachingokat tartok, ill. tanácsadóként vagy trénerként veszek részt csoportos szervezetfejlesztési és készségfejlesztési folyamatokban.

Szolgáltatások

 • Megoldásfókuszú vezetői és life coaching
 • Megoldásfókuszú team coaching
 • Stresszcsökkentés, teljesítményjavítás, energiamenedzsment Wingwave módszerrel
 • Szervezeti kultúrafejlesztési tanácsadás
 • Coach képzés
 • Mentor coaching ACC és PCC vizsgára

Mottó
Coachként, tanácsadóként tisztelem a kipróbált megoldásokat, és inspirál az új, szokatlan lehetőségek felfedezése. Másokat is, magamat is a kíváncsi felfedezésre ösztönzök. Vallom az elvet: „Az él igazán, aki bátran kísérletezik!”

 

Levendel Áron, PCC

Levendel Áron

megoldásközpontú coach, konzulens

View my profile

+36 30 399 5727
aron@levendel.hu

Szenvedélyesen elkötelezett megoldásközpontú coach, szervezetfejlesztő konzulens, aki az elmúlt évtől coachok és trénerek képzésével is foglalkozik.

 

Lovas Bogáta Ágnes

szociális munkás, Örömtréner, mediátor, coach
 
+36 30 960 8686
 
 
 
Sok önismereti óra, és szociális munkásként is sok segítő beszélgetés tapasztalata és gyakorlata van már mögöttem. A segítés különböző megnyilvánulásban  életforma nálam.
 
Hiszem, hogy az életben apróbb és nagyobb örörmök sokasága van. Legjobb reményem az, hogy láttatni tudom ügyfeleimmel ezeket az örömöket, kísérőként, mint coach. Elkötelezettségem, empátiám, értő figyelmem és nyitottságom mellett jó kérdéseimmel tudom elősegíteni a folyamatot.
Mind a két oldalon voltam már. Igénybe vettem coach segítségét életemben több alkalommal is, és nagyon jó eredményeket értem el. Coachként pedig jó eredményeket tudok elérni ügyfeleimmel, hiszen az ő erőforrásaikkal, jó változásképességükkel szárnyalni tudunk együtt. Ketten kellünk az eredményhez. Az ügyfél és én! A létszám betelt. Kezdhetjük?!
 
Mottó:
“Mikor, ha nem most?”   (Hillel)
 

Madai Kriszta, ACC

Madai Kriszta

Madai Kriszta

ICF akkreditált coach, diplomás szupervízor
www.ahosutja.hu
www.coachakademia.hu
www.madaikriszta.hu
madaikriszta@madaikriszta.hu
+36 30 297 1872

Szolgáltatások

 • Executive és business coaching
 • Egyéni, csoport és team coaching
 • Coachok szupervíziója
 • Coach és szupervízor képzés

Számomra coachként ill. szupervízorként egy folyamatban jelen lenni kölcsönös tanulást jelent. A legnagyobb örömöt pedig az adja, ha részese lehetek annak a felfedezésnek, amit az ügyfél saját dilemmája kapcsán tesz. Hogy ezt megtehesse, legfontosabb feladatomnak azt látom, hogy teremtsek egy olyan bizalmi, ítéletmentes, a szakmai és személyes életteret harmonizáló teret, ahol másképpen folyik az idő, és ahol az ügyfél másképpen, új perspektívából tud magára, a környezetére és a kérdéseire tekinteni. Egy olyan teret, amiben felfedezheti erősségeit, értékeit és valós vágyait, ahol akár szembe tud nézni a félelmeivel. Erre az új látásmódra alapozva pedig meg tudja fogalmazni a szükséges továbblépéseket. Hiszek abban, hogy az elfogadó, partneri kapcsolat olyan energiákat szabadít fel az ügyfélben, amely változásokat hoz a mindenkori dilemmájában, a megelégedettség és szabadság érzésében, emberi kapcsolataiban és egészségében egyaránt.

 

Dr. Magyar Magdolna

Dr. Magyar Magdolna

Dr. Magyar Magdolna

mmagyar@c3.humadeleine.m@index.hu
+36 20 926 3588
1511 Budapest, Pf. 111.

Ügyvédként több mint 20 éves gyakorlatom van kisebb és nagyobb cégek jogi ügyeiben, ami sokszor hr, marketing, sales, külső és belső kommunikáció területére eső feladatok illetve célok integrálását is jelenti a problémamegoldásban, nemcsak jogi eszközökkel. Coach-ként a válsághelyzetek, krízisek, személyes veszteségek, kiégés, munka és magánélet összehangolása, munkahelyi és magánéletbeli változások, nem elég hatékony kommunikáció esetén tudok támogató segítséget nyújtani az SF eszköztárával.

Mottó
“A képzelet fontosabb, mint a tudás”
(Albert Einstein)

“A válsághelyzet termékeny állapot. Csak a katasztrófa mellékízét kell közömbösítenie az embernek.”
(Max Frisch)

 

Majsai Richárd

Online marketing szakember, Coach, Digitális Nomád

 
 
A Majsair Design alapítójaként online marketinggel, később az ehhez tartozó tanácsadással kezdtem foglalatoskodni. Itt jött az a realizációm, hogy ezeket a beszélgetéseket még hasznosabbá és interaktívabbá kell tennünk, hogy tényleg az ügyfél számára is érthető, kézzelfogható eredményeket tapasztalhassunk. Tanácsadóként gyakorlati kérdésekre adok választ, coachként pedig kérdezni szeretek, és még kérdezni… ez által segíteni/látni ahogy az ügyfél saját korábbi gátjait levetkőzve ötletei reneszánszát élheti meg, amik hozzásegítik a vágyott jövő eléréséhez, a már meglevő erősségekre építve. Fiatalságom kellemes légkört, vidámságot és egyedi látásmódot biztosít ezeken a beszélgetéseken.
 
Szolgáltatások:
 • Egyéni coaching
 • Karrier coaching
 • Üzleti coaching

Mottó:

“Egy homokszemben lásd meg a világot, Egy vadvirágban a fénylő eget, Egy órában az örökkévalóságot, S tartsd tenyeredben a végtelent!”
William Blake

Medgyesi Kriszta, ACC

Coach, Szervezetfejlesztő, Action Learning Team Coach, Tréner

www.biztonsagosvaltozas.hu

Medgyesi.kriszta@gmail.commedgyesi.kriszta@biztonsagosvaltozas.hu

+36 30 9306073

2005 óta foglalkozom egyének, csoportok és szervezetek fejlesztésévelCoaching és szervezetfejlesztési munkám során a multik világában és a nonprofit szektorban egyaránt dolgozom. Alakítottam ki és valósítottam meg szervezetfejlesztési folyamatot 15-től 1800 fős területig. Szívesen dolgozom a különböző vezetői szintek, a projektmenedzsment és a szakértők leggyakoribb kihívásain, és a szervezeti változások által létrejövő helyzetekkel, érzésekkel. Nem szervezeti coaching ügyfeleimmel pedig a legkülönbözőbb magánéleti kérdéseken dolgoztunk már együtt.

Szolgáltatások:

 • Vezetői coaching: új vezető támogatása, szakemberből vezetővé válás, változáskezelés
 • Life coaching: életút- és karrier tervezés, én-erő és önbizalom visszaszerzése, konfliktuskezelés, magánéleti elakadások kilendítése
 • Coachok támogatása a vállalati környezet megértésében, profi vállalati működésben
 • Team és group coaching

Mottó:

Nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam.

 

Mezei Alida

Mezei Alida

Mezei Alida

coach, teamcoach, tanácsadó
www.solutioncoaching.hu
mezei.alida@solutioncoaching.hu
+36 20 989 4490

1999 óta dolgozom nagyvállalatoknál HR területen, kezdetben szakértőként majd 2005 óta HR fejlesztési vezetőként. Coachinggal 2011. óta foglalkozom. Tagja vagyok a SOLUTIONFOCUS Megoldásközpontú Egyesületnek és a Művészet Élmény Módszer Egyesületnek. A megoldásközpontú megközelítéssel 2010-ben találkoztam először, és azóta is elkötelezetten alkalmazom minden munkámban, sőt a magánéletemben felmerülő kérdéseim megválaszolása során is.

Szolgáltatások

 • egyéni coaching
 • teamcoaching
 • élményműhely
 • szervezetfejlesztési tanácsadás

Mottó
“A képzelőerő mindennek az alapja. Ez az, ami bepillantást enged a jövőbe.”
Albert Einstein

 

Molnár Attila

Molnár Attila

Molnár Attila

pszichológus, tréner, szervezetfejlesztő
megoldásközpontú coach

mattila79@gmail.com
+36 30 330 0466

Akár egyénekkel, akár csoportokkal, szervezetekkel foglalkozom, egy célom van: a fejlődést támogatni a változások, a lehetőségek és az apró sikerek felismer(tet)ésén keresztül. Megoldás-központú szemléletben dolgozom, és eszköztáram elég széles ahhoz, hogy abból az ügyfél számára a leghasznosabbat „húzzam elő”, amikor szükség van rá.

Szolgáltatások

 • Csoportos készségfejlesztő tréningek tartása
 • Problémamegoldó, együtt gondolkodást segítő műhelymunkák facilitálása, moderálása
 • Teamcoaching
 • Egyéni coaching (életvezetési és szervezeti témákban)
 • Szervezetfejlesztési tanácsadás, kultúra- és attitűdformálás
 • Szervezeti változási folyamatok támogatása, változásmenedzsment

Amit mások mondtak rólam:
„Úgy tud figyelni rám, hogy az már önmagában segítség!” (egyéni kliens)

„Ítélet- és előítélet-mentesen, elfogadóan viszonyul hozzám, ez nagyon felszabadító, bátorságot ad a változáshoz.” (egyéni kliens)

„Változatos eszköztárral dolgozik és ezeket az eszközöket jó érzékkel használja.” (tréningrésztvevő)

„Kísér minket és nem akar sem előrébb, sem hátrébb lenni, mint ahol lennie kell ahhoz, hogy támogasson minket.” (tréningrésztvevő)

 

Nyéki Emőke

tréner, tanácsadó, coach
emokenyeki@t-online.hu

Ügyfeleim leginkább azok a formális és informális vezetők, akik a tenni akarás és a jobbítás szándékával élik napjaikat. Talán nem véletlenül találunk rendszerint egymásra.

Szolgáltatások

 • egyéni fejlődések támogatása coachinggal
 • azonos témán dolgozó ügyfelek támogatása csoportos coachinggal
 • azonos csapatban dolgozók támogatása a közösen meghatározott célon teamcoachinggal
 • tudásfejlesztés tréninggel
 • a változás igényéből kiinduló konzultáció, amelynek eredménye lehet akár tanácsadás, utat és módszert javasolva a kívánt eredmény elérésére

Hitvallás
“Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra.”
(Weöres Sándor)

 

Orsolics Zénó

Diplomás segítő szakember, magánéleti és üzleti coach

http://orsolicszeno.eu

http://znocoaching.hu

http://fuggosegkezeles.hu

+36 30 3155746

Immáron 18 éve segítem a hozzám forduló felnőtteket és kamaszokat.
Egyik erőforrásom, hogy megjártam nagy mélységeket, ahol megtapasztaltam az elesettséget, a rászorultságot. Elsősorban magammal kellett megküzdenem. Az önismeretet egy élethosszig tartó folyamatnak látom. Ebből kifolyólag az igazán kényes üzleti vagy magánéleti kérdésekben tudok neked segíteni.

Szolgáltatásaim

 •     Üzleti Coaching
 •     Vezetői támogatás
 •     Magánéleti coaching
 •     Addiktológiai coaching
 •     Balance coaching
 •     Tinédzser coaching
 •     Tréning cégeknek

Tanulmányaim
2018.    Megoldásfókuszú Coach / Brief Coach (SoltionSurfers)
2018.    Üzleti Coach / Proaktív Business Coach (ProBona)
2016.    WJLF – Családkonzulens /családterapeuta –jelölt (szakirányú továbbképzés)
2013.    Az élménypedagógiától az élményterápiáig 1. – 2. modul / SE.
2009.    Családterápiás elmélet és gyakorlat (Dr. Baráth Katalin, Dr. Komlósi Piroska) belső képzés
2008.    WJLF Szociális munka (Diploma minősítése: Kiváló)
2008.    Csoportmunka, csoportterápia – belső képzés
2008.    Segítő beszélgetés (Dr. Sarkadi Kamilla) – belső képzés
2003.    Terence Gorski – Visszaesés-megelőzési oktató modul (dr. Grezsa F., Takács P.)

Munkatapasztalataim
International Association of Coaching (IAC) Magyar Tagozat tagja
International Coach Federation (ACC folyamatban)
Solutionfocus Megoldásfókuszú Egyesületi tag
Szociális intézmény vezetése
Addiktológia
Portage terápiás rendszer tanulmányozása (Kanada, 2016. New Brunswick 2017. Lac Écho)
Sajátélmény: Pszicho dráma, önismeret, művészetterápia / Több száz óra
Családi Net – szakértő
Kép Más Családmagazin – Szakértő
Laudetur – Internetes Magazin – szakértő

Szakterületeim
Non-direktív segítő beszélgetés / Megoldásfókuszú Coaching
Vezetőfejlesztés/Személyes támogatás
Addiktológiai Coaching
Hatékony kommunikáció
Személyes hatékonyság fejlesztése

Mottó: “Még a legnehezebb helyzetekből is van kiút!”

 

Paizs Dóra

Paizs Dóra

Paizs Dóra

megoldásközpontú coach és tréner
www.anyacsavar.com/paizs-dora-trener-coach/
dora@anyacsavar.com

Egyénileg és kiscsoportokban nyújtok támogatást megoldásközpontú rövid coachinggal (nem csak) kisgyerekes nőknek.
Az Anyacsavar alapítójaként célom egy inspiráló virtuális női közösség létrehozása, ahol minden anya a saját legégetőbb problémái megoldásához, legfontosabb céljai megvalósításához kaphat támogató közeget, ötleteket, együttgondolkodást, vagy akár konkrét segítséget. A figyelem fókuszában itt első sorban az anya van, mint gondolkodó, érző, a sokféle női szerepében helyét kereső ember.

Az Anyacsavar csoportokban tipikus, kisgyerekes anyákat érintő kérdéseket, témákat dolgozunk fel, amiket a sokféle női szerep megélése, egymásnak feszülése és összehangolása vet fel: munka-magánélet egyensúlya, karrierépítés gyerekek mellett, önmegvalósítás anyaként, időkezelés, belső engedélyek és önértékelés. A személyes coaching támogatásért hozzám forduló nők sokfélék: az újdonsült kismamáktól és főállású sokgyerekes anyáktól kezdve, a vállalkozókon át a felső vezetőkig. A közös munkánk tapasztalatairól itt írnak: //www.anyacsavar.com/category/az_anyacsavar_egyeni_coachingrol/

 

Pekár Dóra

Pekár Dóra

Pekár Dóra

megoldásközpontú szervezetfejlesztő konzulens, coach
www.maidanconsulting.com
www.kaptarbudapest.hu
dora@maidanconsulting.com

Aki vagyok
Szervezetfejlesztőként a csapatok és szervezetek, coachént pedig az egyén fejlődését támogatom. Fiatalságom naprakészséget, frissességet, kíváncsiságot és gyorsaságot kínál, megszerzett tapasztalatom pedig magabiztosságot és türelmet biztosít.

Amit nyújtok

 • előrelendítelek dilemmád, elakadásod, kérdésed kapcsán a megoldás irányába
 • támogatlak új lehetőségek megfogalmazásában és segítelek az azokba való belehelyezkedésben is
 • segítelek a perspektívaváltásban
 • szeretem használni a teret, ha kísérletező kedvű vagy, nem csak egy helyben ülünk majd

Ahogy működöm
Válaszok helyett is inkább kérdezni szeretek! – személyes mottóm
Szerencsésnek érzem magam coachként, hogy része lehetek új ötletek, felismerések megszületésének – megerősödésnek – örömnek – megkönnyebbülésnek – (újra)kezdésnek – építkezésnek – felfedezésnek.

 

Sulyok Zsuzsanna

Sulyok Zsuzsanna

Coach, HR-szakértő
zsuzsanna.sulyok@gmail.com
+36 70 244 5214

Eddigi utam:
Közel 14 éve dolgozom HR területen, 8-10 éves vezetői munka során lehetőségem volt több szektorban (gyártás, bank, kereskedelem), elsősorban multinacionális vállalatoknál stratégiai partnerséget megvalósítani és hozzáadott értéket teremteni. A coaching felé tudatosan fordultam, mivel kiemelten fontosnak tartom a középvezetők és kulcsemberek munkájának, továbbá az egyén önmegvalósításának támogatását.

Hiszek…
a coaching megközelítésben,
az emberi fejlődésben,
a megoldásokban,
de mindenekfelett abban, hogy mindenkiben, így Benned is ott van a belső támaszod.

Egyéni coaching beszélgetések során abban támogatlak, hogy akkor és ott önmagad lehess, hogy megtaláld saját megoldásaid felhasználva és fejlesztve meglévő és még benned rejlő értékeid, erőforrásaid.

Személyes mottó
A világítótorony belső fényed bástyája, s általa, legyen bár tajtékos a tenger, mindig hazatalálsz.

 

Sz. Fekete Éva, PCC

Sz. Fekete Éva

Sz. Fekete Éva

coach, management tanácsadó, pszichológus
www.synergytech.hu
szfeketeeva@gmail.com
szfeketeeva@synergytech.hu

Ügyfeleimet abban segítem, hogy elérjék céljaikat legtöbbet hozva ki önmagukból.
Az egyes coaching módszerek közül a coach partner karakterének és céljainak függvényében különböző módszereket alkalmazok, a folyamatnak megfelelően kombinálok, váltok. Az alap mindig a coach partner saját erőforrásainak feltárása és erősítése, mely munkához a tapasztalati keretet adom a személyiségemen keresztül.
Az elmúlt év során kidolgoztam a „switch-coaching” módszertanát azok számára, akik akár egyéni indíttatásból, akár betegségük miatt új, egészséges táplálkozásra állnak át, ezért mélyreható változáson mennek keresztül mind fizikai, mind pedig lelki értelemben.

Szolgáltatások

 • Vezetői Egyéni és Team (brief) coaching
 • Switch-coaching (egészséges életmódra-váltó coaching)
 • Life coaching és Karriercoaching

Mottó
Lelki és testi egészségességünk minőségében is mi döntünk!

 

Szabó Gabi, PCC

Szabó Gabi

Szabó Gabi

tréner, coach
www.csanadicsoport.com
szabogabi@csanadicsoport.com

20 éve vagyok a szakmában. Szeretem, élvezem, akarom. Mások kedvelik a könnyedségem, a spontaneitásom, a nyugalmam. Én kedvelem a mások nagyszerűségét, motiváltságát, kinyílását. Gyakran “találkozunk”. Az egyediség, a szakmai minőség, a magas ráhangolódás elérése érdekel most a leginkább.

Szolgáltatások

 • személyes, team, csoport coaching
 • coaching-sharing-learning csoport
 • coachképzés, coach szupervízió (személyes és csoport) (coachoknak és szervezeti vezetőknek)
 • együttműködésfejlesztés, speciális készségek fejlesztése tréningeken

Ami most fontos gondolat
A Solutionfocus és a Pszichodráma házasságán fáradozom. Már bemutattam őket egymásnak, és a szerelem elkezdődött…

 

Szilágyi Miklós

Szilágyi Miklós

Szilágyi Miklós

Vezetői/Üzleti coaching, tréning, mentoring
Zilappo.hu Bt, 1221. Budapest, Csányi utca 5.
Mobile: +36 30 944 4627
coaching.szm@gmail.com
Blog: www.vezetoi-coaching.blog.hu
LinkedIn: http://hu.linkedin.com/in/miklosszilagyi/
Facebook page: http://www.facebook.com/Vezetoi.Coaching.SZM?ref=hl
Twitter: @preisocrates
Scoop.it: http://www.scoop.it/u/miklos-szilagyi#curatedTopicsTabSelected

Szolgáltatások

 • Vezetői/Üzleti coaching,
 • tréning,
 • mentoring (pénzügyi terület)

A fenti üzleti, vezetői segítő foglalkozásokban a sokoldalú iparági, tevékenységi és különböző kulturális közegű tapasztalatot (20 év beosztott tervező mérnöki, illetve Afrikában abszolvált mérnök-tanári, 20 év közép- és nagyvállalati pénzügyi első számú pénzügyi felsővezetői, stb.) tudom felhasználni… nyilván tréningben, mentoringban közvetlenebb formában, míg a coachingban a problémák, célok megoldását és elérését segítő és gyorsító közvetettebb formában.

Mottó
Coachként hozom a jó hírt, hogy képesek vagytok rá, hogy meg tudjátok csinálni… többet kevesebbel…

 

Tegyi Enikő, PCC

Tegyi Enikő

Tegyi Enikő

brief coach és team coach
www.solutionfocus.hu
+36 30 203 5813

Szolgáltatások

 • egyéni, csoportos és team coaching
 • brief coaching képzés vezetőknek
 • energizáló coaching programok vezetőknek, teameknek
 • brief coaching alapú önmenedzsment programok vezetőknek

Mottó
„If you want to go fast, go slow.”
(Lao Tzu)

Valek Irén

Valek Irén

Valek Irén

valek.iren@gmail.com

Pályafutása során a non-profit és a gazdasági szférában szerzett értékesítési tapasztalatát coachként és tanácsadóként kamatoztatja. 16 év vezetői és 10 év tréneri múlttal rendelkezik, vállalati master coachként belső coachok certifikációját végezte.

Széleskörű tapasztalatokat szerzett és kifejezetten sikeres az üzletasszonyok coachingja, mentoringja terén. Mélyen hisz a team coaching fejlesztő erejében.
Optimista és mindig a megoldásokat keresi. Coachként is megoldásközpontú a nézete, szereti az ügyfelet az erősségeiben megszólítani. Tradicionális életszemlélete mellett kifejezetten proaktív, rugalmas és megújuló személyiség.

Vezetők coachingja során kamatoztatja korszerű management kompetenciáit és a magatartástudományokban szerzett tapasztalatát. Tanácsadóként és coachként nagyon inspiráló és fejlesztő.

Munkájában is az emberbarátság hajtja, dolgozni másokkal és másokért, a teamért, az ügyfélért, a cégekért.

 

Vermes Ádám

Vermes Ádám

vermes.adam@gmail.com

Magamról:
7 évig versenyszerűen triatlonoztam. Több mint 10 éve multinacionális cégeknél dolgozom IT vezetőként. Jelenleg stratégiai területet iránytok egy telekommunikációs cégnél.

Hiszek magamban
Hiszek az emberekben
Hiszek az emberi kapcsolatokban
Hiszek abban, hogy mindenki meg tudja találni a saját megoldását
Hiszek abban, hogy nem én fogom megtalálni ezeket a megoldásokat
Hiszek az ráhangolódásban, odafigyelésben és a jó kérdésekben
Hiszek a coachingban